Supporterintervjuet: Før Sunderland (H)

James Lund er lei Sunderland. Lørdag tror han vi sender Sunderland hjem til Nord-England med tremålstap i bagasjen.


SUPPORTERINTERVJUET: Svært viktig kamp på Fratton Park i ettermiddag. Sunderland kommer på besøk, og laget fra Nord-England vil trolig være med i kampen om opprykksplassene sesongen ut. De er før dagens kamp to poeng foran oss på tabellen, men med én kamp mer spilt.

Dette er vår seriekamp nummer 27 (av 44) for sesongen. Medlem 27, Arman Vestad, står over supporterintervjuet, og dermed stepper medlem nummer 92, James Lund, inn. Her er supporterintervjuet med James:

 

Pompey vant Checkatrade Trophy, men endte på 4. plass og tapte i semifinalen i play-off forrige sesong. Hva synes du om det Pompey presterte i 2018/19?

– Forrige sesong var en deilig sesong å være Portsmouth supporter! Det var mye spenning, vi lå lenge i toppen, fikk en nedtur som varte lenge etter jul, kom til play-off, som ble bonuskamper for meg, men som ble komplett kaos se! Vi møtte sunderland totalt 5 ganger forrige sesong! Arg rival! Nord Englands scum!!!  Tross alt, og viktigst forrige sesong, vi besøkte vårt andre hjem, Wembley, og tok med oss et trofè hjem til Portsmouth!

 

Hva var dine tanker og forventninger til denne sesongen?

– Forventningene var faktisk store denne gang, men ble fort dempet da vi fikk en meget dårlig start på sesongen, i forhold til forventningene! Men vi er Portsmouth, sterkest i motvind!! Følte litt på «Jacket out» og «jacketball», mye rare bytter og taktikk tidlig i sesongen. Men vi hadde en del skader, og hvis vi er ærlige, ser på tabellen og resultatene i dag, så er vi 6 poeng bak serieleder, og på god vei til play off! Er vi egentlig klare for Championship? Kjør på! Vi skal opp!

 

Sesongstarten har gitt oss 3. runde i ligacupen (der det ble tap for Southampton), vi er fortsatt med i EFL Trophy og FA-cupen og i serien har vi 44 poeng etter 26 seriekamper. Med det ligger vi nå på 7. plass, men har kamper til gode på de fleste lagene. Hva synes du om det Pompey har prestert så langt denne sesongen?

– Pompey startet denne sesongen tregt, men vi må huske på at forrige sesong var en god sesong å være Portsmouth supporter!

Hvis statistikkene og resultatene fortsetter å komme, så blir denne sesongen like god som forrige, eller kanskje enda bedre. Uansett plassering, tabell og resultater, Portsmouth FC er, og forblir min klubb i mitt hjerte!

Vi satt Barnsley på plass i FA Cupen, og trakk Arsenal i 5 runde. Det er lov å drømme! Blir herlig å få besøk av Arsenal hjemme på Fratton Park uansett resultat. Håper vi gjør en bra profil og gjør oss bemerket! Tenk å sende Arsenal hjem til London uten avansement på bekostning av Portsmouth! Deilig følelse å smake på! ( tviler på seier, men det er lov å drømme ) Ballen er rund, kan skje!

Skal se kampen med en Arsenal supporter eller to, en seier vil smake ekstra godt! Skjerfet skal uansett på, og heves høyt!

BLUEEEE AAAAAAAAAAAAAARRRRRMYYYYYYY!!

 

Har du tenkt deg over på kamp denne sesongen? 

– Jeg har vært hjemme to ganger i år, hadde billetter til Southend hjemme på Fratton, men kampen ble avlyst. Jeg reiste allikevel og tok en fest i Portsmouth!

Vel hjemme, ut av det blå, så skjedde det utenkelige, vi trakk scum i ligacupen! Fantastiske nyheter! Jeg måtte reise tilbake! Og denne klubben, Venner av Portsmouth, fikk hjulpet til med billetter. Jeg er evig takknemlig! Takk for en fantastisk supporter klubb!  Det var en heftig opplevelse å være med på. Fotball blir ikke bedre enn hva Fratton Park var i disse 90 minuttene! Det er supporterne det handler om, og det er vi som støtter laget vårt! Vi tapte kampen, men tribunen, den var vår! Lett!! Både Fratton Park og omgivelsene rundt kokte blått. Ekte glede! Alle vet hva denne kampen handlet om.

LES OGSÅ: Reisebrev 19/20 – en opplevelse for livet

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)? 

– Jeg har «season pass» på IFollow, har sett alle kampene så langt i år. Det er en fantastisk plattform, velg å se én kamp, eller abonner på halve eller hele sesonger. Hvis man kan og vil, så anbefaler jeg å prøve det ut.

Ellers er jeg oppdatert via hjemmesiden til Portsmouth FC, Venner av Portsmouth, fansonline/portsmouth har mye morsomt å komme med, og lokale nyheter.

 

Er du fornøyd med jobben manager Kenny Jackett (bildet) gjør?

– Tveegget sverd. Jeg følte på «Jackett out» tidligere i år som mange andre! Men som nevnt, tabellen viser resultater, vi er over halvveis og i bra form! Jeg velger å støtte Jackett!

Kommer vi til Championship så kreves det mer av alle!

 

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?

– Ronan Curtis! Han vil spille ball! Han er virkelig rå! Han gir oss den aggressiviteten vi trenger, han har gjort noe med seg selv og løfter hele laget vårt! Uten tvil min favoritt! Nøkkelspiller!

 

Nå er det hjemmekamp mot Sunderland i serien. Hva er dine tanker om den kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender? 

– Nord Englands scum atter igjen!  Vi sender de hjem med senket hode.  Jeg er lei av Sunderland! Portsmouth 3 – 0 sunderland.

Curtis og Marquis med hvert sitt mål, det tredje et selvmål av sunderland.

Dette er en viktig kamp for å måle seg i toppen…

Kenny Jacket har gleden, men jeg vil se Curtis, Harness, Williams, Cannon og Marquis på banen sammen.

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser nå?

– Jeg tror det skjer! Jeg håper det skjer! Det skjer i år. Like greit. Ikke noe å vente på!

 

Har du ellers noe du ville sagt til Pompey-supporterne i Skandinavia?

– Hvis vi kommer til EFL Trophy finalen i år, noe vi absolutt burde klare, kun Exeter igjen som kan hindre oss i en finale, og det skjer ikke! Så håper jeg alle som kan, er i nærheten av Oslo, eller som vil komme, møtes på sportsbar i Oslo, ta på seg blått, og feire en historisk begivenhet 5. april 2020. Vinner vi i år, så er vi første lag til å vinne denne cupen 2 år på rad!  Til dere som eventuelt reiser over til London, kos dere! Kok blått for oss hjemme!

PLAY UP POMPEY !!


Her er tidligere supporterintervjuer denne sesongen:

Før 26. serierunde: Lincoln City (B): Mons A. Stray

Før 4. runde FA-cupen (Barnsley H): Marius Eliassen

Før 25. serierunde (Bolton B): Kyle Simon

Før 24. serierunde (AFC Wimbledon H): Håvard Myhre

Før 3. runde FA-cupen (Fleetwood B): Rasmus Sørensen

Før 23. serierunde (Gillingham B): Asbjørn Stokken

Før 22. serierunde (MK Dons B): Øyvind Velde

Før 21. serierunde (Wycombe H): Anton Jonasson

Før 20. serierunde (Ipswich Town H): Torgeir Melvær Nesse

Før 19. serierunde (Accrington Stanley B): Mange Nilsson

Før 18. serierunde (Peterborough H): Duncan Griffin

Før 2. runde FA-cupen (Altrincham H): Tom Saunders

Før 17. serierunde (Rotherham H): Alexander Thorsen

Før 16. serierunde (Rochdale B): Sigbjørn Tjetland

Før 1. runde FA-cupen (Harrogate Town B): Magnus Smith

Før 15. serierunde (Southend H): Lars Håvik

Før 14. serierunde (Oxford United H): Alexander Nilsson

Før 13. serierunde (Bristol Rovers B): Kenneth Johansen

Før 12. serierunde (Lincoln City H): Steen Houman

Før 11. serierunde (AFC Wimbledon B): Haris Nuhanovic

Før 10. serierunde (Gillingham H): Jean-Robert Tankred

Før 9. serierunde (Doncaster B): Robert Nilsen

Før 8. serierunde (Bolton H): Zubajra Tsutsulaev

Før 7. serierunde (Wycombe B): Pål Alexander Lea

Før 6. serierunde (Burton H): Trygve Mellvang-Berg

Før 5. serierunde (Blackpool B): Trygve Ellingsen

Før 4. serierunde (Coventry H): Sam Manton

Før 3. serierunde (Sunderland B): Ståle Håheim

Før 2. serierunde (Tranmere H): Torkil Risan

Før 1. serierunde (Shrewsbury B): Joakim Ellingsen

Ronan Curtis