Supporterintervjuet: Før Bristol Rovers (B)

Kenneth Johansen tror ikke Kenny Jackett er mannen som kan ta oss opp fra League One, men i ettermiddag tror han Jackett leder Pompey til tre poeng i Bristol.


SUPPORTERINTERVJUET: Da er det klart for vår 13. seriekamp for sesongen, og da stiller Kenneth Johansen, vår medlem nummer 13 til supporterintervju:

 

Pompey vant Checkatrade Trophy, men endte på 4. plass og tapte i semifinalen i play-off forrige sesong. Hva synes du om det Pompey presterte i 2018/19?

– Synes fjorårets sesong var sånn passe bra.Vi begynte jo så godt i serien,men ble jo som kjent dessverre ikke opprykk til slutt. Et dårlig transfervindu i januar må nok ta skylden for det,og i tillegg mistet vi Ben Thompson til Millwall som vi hadde på lån. Selvsagt skuffende å ryke i playoff’en til slutt,og jeg synes vi var altfor defensive over de to oppgjørene mot Sunderland. Selv om Checkatrade Trophy ikke er det største trofeet å vinne,var det en opptur å vinne det på et nesten fullsatt Wembley.

 

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?

– Mine forventninger denne sesongen er at vi tar steg fra fjoråret,og at dette kan føre til at vi rykker opp til championship, så får cupene komme som en bonus for oss.

 

Sesongstarten har gitt oss 3. runde i ligacupen (der det ble tap for Southampton), avansement i EFL Trophy og 16 poeng etter tolv seriekamper. Hva synes du om det Pompey har prestert så langt denne sesongen?

– Alltid surt å tape for erkerivalen vår uansett. Sesongen til nå har vært veldig skuffende synes jeg, og vi har ikke klart å hente inn gode nok erstattere for de som forsvant til andre klubber ,spesielt Matt Clarke var et stort tap å miste for oss. Vi spiller også en for defensiv og lite utviklende fotball etter min mening, og vi mangler en god ballspiller med kreativitet sentralt på midtbanen. Savner også at Pompey har et bedre speidernettverk som kan skaffe oss spillere, ikke bare i England, men også ute i Europa.

 

Har du tenkt deg over på kamp denne sesongen?

– Lenge siden jeg har vært over for å se Pompey nå, så burde bli en tur etterhvert.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Jeg holder meg oppdatert på Twitter, Facebook, Instagram og The News. iFollow er en glimrende tjeneste for å streame matcher, så det benytter jeg meg selvsagt av også.

 

Er du fornøyd med jobben manager Kenny Jackett (bildet) gjør?

– Synes de to første sesongene med Jackett har vært ok, men virker som ting har stoppet litt opp for øyeblikket i og med at vi sliter i serien. Skal vi rykke opp etterhvert så tror jeg neppe Jackett er rette manageren pga spillestilen vår akkurat nå, og jeg mener vi må ha en mer offensiv og ballbesittende spillestil.

 

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?

– Favorittspilleren min er nok Gareth Evans nå fordi han har blitt en skikkelig lojal klubbspiller hos oss nå gjennom mange sesonger.

 

Nå er det bortekamp mot Bristol Rovers. Hva er dine tanker om den kampen og hva er din startellever? Hvordan tror du kampen ender?

– Alltid tøft borte mot Bristol Rovers, men jeg forventer at vi tar med oss de 3 poengene hjem, så jeg tipper vi vinner 1-2. Min startellever i 4-4-2 er: MacGillivray – Bolton, Burgess, Downing, Brown – Evans, McCrorie, Naylor, Harness – Marquis, Harrison

 

Har du ellers noe du ønsker å si til resten av de skandinaviske supporterne?

– Play up Pompey Pride of the South Coast!


Her er tidligere supporterintervjuer denne sesongen:

Før 12. serierunde (Lincoln City H): Steen Houman

Før 11. serierunde (AFC Wimbledon B): Haris Nuhanovic

Før 10. serierunde (Gillingham H): Jean-Robert Tankred

Før 9. serierunde (Doncaster B): Robert Nilsen

Før 8. serierunde (Bolton H): Zubajra Tsutsulaev

Før 7. serierunde (Wycombe B): Pål Alexander Lea

Før 6. serierunde (Burton H): Trygve Mellvang-Berg

Før 5. serierunde (Blackpool B): Trygve Ellingsen

Før 4. serierunde (Coventry H): Sam Manton

Før 3. serierunde (Sunderland B): Ståle Håheim

Før 2. serierunde (Tranmere H): Torkil Risan

Før 1. serierunde (Shrewsbury B): Joakim Ellingsen

Gareth Evans.