Pubguide

Å gå på pub før kamp er obligatorisk for mange som skal på Fratton Park. Men også etter kamp, eller på hvilken dag som helst, er det å gå på pub i Portsmouth en bra opplevelse.


AV: JOAKIM ELLINGSEN

Denne siden er under arbeid

PUBGUIDE: Pubene under er fordelt på kampdagpuber, puber for bortefans og puber i Portsmouth generelt. Har du selv innspill/tips/kommentarer, så ta kontakt med undertegnede.

Kampdag

The Shepherd’s Crook er kanskje den best kjente puben.

Meon Pub er favorittpuben på kampdager til flere av undertegnedes beste venner i Portsmouth. Dette først og fremst fordi det er “a proper Pompey pub”. Masse Pompey-effekter i puben.
* Facebookside med adresse

Newcome Arms er puben de fleste kanskje først og fremst forbinder med John PFC Westwood. Han er en Pompey-supporter det er delte meninger om, men han tar seg alltid til en prat om tar kontakt. Forholdsvis kort avstand til Fratton Park, og på kampdager kan det være ganske så fullt her.
* Facebookside med adresse

Artillery Arms (Pål Alexander Lea utenfor puben på bildet øverst) er en pub mange bruker før og etter kamp. Den er litt lengre unna Fratton Park, men med mindre du er dårlig til beins er det ikke noe problem å spasere rett fra pub til kamp. Her er det en vennlig atmosfære og en flott beer garden som er helt ypperlig på varme dager. Et eksempel på det ses på bildet under. Her ser vi Steen Houman (t.v.) og Mark Raine fra Venner av Portsmouth på plass før siste serierunde i 2017/18-sesongen.
Facebookside med adresse

Andre populære puber før kamp er Milton Arms, D og D
* Facebookside med adresse for Milton Arms

 

For bortefans

D

 

Puber i Portsmouth generelt

Pubcrawling i Albert Road er et begrep i Portsmouth. Der ligger pubene svært tett og det er mange som har hatt noen fantastiske – og fuktige – kvelder der de har gått fra pub til pub i Albert Road.

Det ble tidligere sett på som nesten obligatorisk om en var i Portsmouth på helgetur, men det skal ikke være som før. Undertegnede har da heller ikke prioritert noen pub crawl i Albert Road på flere år.

På bilder over ser en hvor Albert Road med sine mange puber og barer ligger. Det ligger i området Southsea. Fratton Park for øvrig ringet rundt med blått. (Foto: Google Maps)

 

The Still and West er et godt valg om været er fint. En har flott utsikt til havna i Portsmouth fra puben og både området og lokalene er fine.
* Webside med adresse

The Deco ligger i Southsea og beskrives som en rockepub og alternativ pub. Venner av undertegnede beskriver puben som veldig vennlig, uten bråk og med mye god musikk for de som liker rock (og hardere musikk).
* Facebookside med adresse

The White Horse er også i Southsea, og dette er en kombinert pub og restaurant. Det er litt dyrere her enn på de fleste andre puber i Portsmouth, men lokalene og beliggenheten er bra.
* Facebookside med adresse

The Dolphin i Old Portsmouth er også verdt et besøk. Generelt er det trivelig i gamle Portsmouth, og The Dolpin skal være en av de eldste pubene i byen.
* Facebookside med adresse

Ellers er det en del nye puber og barer i Gunwharf-området for de som foretrekker det nyere og med moderne.