BILLETTER

Å få tak i billetter til Pompeys hjemmekamper kan være vanskelig, selv om det stort sett går greit å få tak i billetter på egen hånd til de fleste kamper nå. Venner av Portsmouth har avtale med klubben som gjør at vi får tak i billetter til både hjemme- og bortekamper, men dette er en service vi yter utelukkende til Pompey-supportere, altså våre egne medlemmer.

 

Merk at det ikke nytter å betale 50 kroner i medlemskontingent og bestille billetter samtidig. Dette for å hindre at systemet utnyttes. Supporterklubben er for Pompey-supportere, men er du Portsmouth-supporter er dette klubben for deg og vi er klubben som hjelper deg med billetter til Pompey-kamper.

 

Skriv reisebrev

Hvis veldig mange medlemmer ønsker billetter til samme kamp, og etterspørselen etter billetter er større en antall billetter vi får tilgang til, prioriteres de av medlemmene som har skrevet reisebrev fra sine tidligere Pompey-turer. Deretter prioriteres medlemmene i den rekkefølge de bestilte billetter. Det lønner seg å være tidlig ute.

Kjøper du billett gjennom oss er det ingen fordyrende mellomledd. Supporterklubben tar ingenting for det. Men om billetter til kampen er lagt ut for salg, er det enkleste å bestille billetter direkte fra klubben selv på din egen bruker. Da får du både lojalitetspoeng selv og billettene knyttes til ditt navn

Når du har bestemt deg for å reise og trenger billetter sender du en epost til Joakim Ellingsen, leder for supporterklubben. Skriv hvilken kamp du vil ha billetter til og hvor mange billetter du ønsker.


Alle dere andre finner all informasjon dere trenger om billettkjøp her på Pompeys hjemmeside.

Billettkontorets kontaktinfo:

E-post: tickets@pompeyfc.co.uk

Telefon: 0844 847 1898 (0044 844 847 1898 om du ikke ringer fra England)

Fax: 0871 230 1899

Åpningstider: 9.30 – 17.30 mandag til fredag (10.30-18.30 skandinavisk tid)

Adresse: Ticket Office, Rodney Road, Portsmouth, Hampshire PO4 8SX, ENGLAND