Supporterintervjuet: Før AFC Wimbledon

Haris Nuhanovic har mistet troen på manager Kenny Jackett, men borte mot Wimbledon har vår medlem 95 likevel tro på at det kan bli tre poeng. 


SUPPORTERINTERVJUET: Medlem nummer 11, Jostein Grindhaug, fikk først spørsmålet om å stille til supporterintervju foran denne kampen, vår 11. seriekamp for året. Grindhaug følte for å oppdatere seg bedre før han stilte til intervju og slipper forhåpentligvis til senere i sesongen. Dermed er det medlem nummer 95, Haris Nuhanovic, som får sjansen. Her er hans svar til supporterintervjuet:

 

Pompey vant Checkatrade Trophy, men endte på 4. plass og tapte i semifinalen i play-off forrige sesong. Hva synes du om det Pompey presterte i 2018/19? Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?

– Jeg synes det Pompey presterte i fjor var ganske bra, spilte vakker og attraktiv fotball. De hadde motivasjon og vilje. Forventingene for i år er å rykke opp egentlig, men de har startet litt dårlig dessverre.

 

Sesongstarten har gitt oss 3. runde i ligacupen (der det ble tap for Southampton), avansement i EFL Trophy og 13 poeng etter ti seriekamper. Hva synes du om det Pompey har prestert så langt denne sesongen?

– Pompey så langt i år har ikke vært bra, det er ingen vilje, ingen interesse. Sa det sist gang, treneren må ut for han får ikke det lille ekstra ut av laget. Når du som trener ikke greier å motivere laget ditt lenger så er det ferdig.

 

Har du tenkt deg over på kamp denne sesongen?

– Hvis jeg får tid, så kan det hende jeg tar en tur over.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Holder meg oppdatert ved å lese på nettet, og samtidig se de kampene som blir vist.

 

Er du fornøyd med jobben manager Kenny Jackett gjør (bildet)?

– Kenny Jackett for meg synger på sitt siste vers. Den mannen kan ikke trene dette laget lenger, vet at man ikke bare kan skylde på treneren, ettersom det er spillere som er ute på banen og kjemper. Men det er han som tar ut laget, og det er han som motiverer gutta. Men dessverre man ser det selv, han har mistet seg selv, bytt han ut med en litt yngre trener, som kan få fart på dette laget.

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?

– Per dags dato ingen favoritt spillere.

 

Nå er det bortekamp mot AFC Wimbledon. Hva er dine tanker om den kampen og hva er din startellever? Hvordan tror du kampen ender?

– Borte mot Wimbledon blir tøft det, blir ingen lett kamp. Men hvis gutta tar og spiller som de kan, så skal det gå bra. Startellever tipper jeg blir. Bass, Bolton, Burgess, Raggett, Brown, Williams, Naylor, Close, Evans, Marquis og Harrison.

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen?

– For å rykke opp så må de skjerpe seg nå, begynne å vinne ellers blir de i ingenmannsland. Har troa, men endringer må skje i laget.

 

Har du ellers noe du ønsker å si til resten av de skandinaviske supporterne?

– Hva skal man si, er ikke første rodeo vi er med på for å si det sånn, vi får bare håpe at laget begynner å ta seg sammen, så får vi en fin sesong til slutt. Ha en strålende helg til alle Pompey supportere.


Her er tidligere supporterintervjuer denne sesongen:

Før 10. serierunde (Gillingham H): Jean-Robert Tankred

Før 9. serierunde (Doncaster B): Robert Nilsen

Før 8. serierunde (Bolton H): Zubajra Tsutsulaev

Før 7. serierunde (Wycombe B): Pål Alexander Lea

Før 6. serierunde (Burton H): Trygve Mellvang-Berg

Før 5. serierunde (Blackpool B): Trygve Ellingsen

Før 4. serierunde (Coventry H): Sam Manton

Før 3. serierunde (Sunderland B): Ståle Håheim

Før 2. serierunde (Tranmere H): Torkil Risan

Før 1. serierunde (Shrewsbury B): Joakim Ellingsen

Alex Bass