Supporterintervjuet: Før Bolton (H)

Zubajra Tsutsulaev er naturlig nok misfornøyd med seriestarten. Han har ikke tro på tre poeng hjemme mot Bolton i ettermiddag heller.


SUPPORTERINTERVJUET: Vår medlem nummer 98, Zubajra Tsutsulaev, stiller opp på denne serierundens (den 8.) supporterintervju ettersom medlem nummer 8, Luke Moynahan, ikke hadde mulighet. Tsutsulaev var over og så Pompey live forrige sesong. Nå er han blant de mange som mener det er tid for managerbytte.

 

Pompey vant Checkatrade Trophy, men endte på 4. plass og tapte i semifinalen i play-off forrige sesong. Hva synes du om det Pompey presterte i 2018/19?

– Sesongen i fjor var veldig bra. Synd vi ikke klarte direkte opprykk. Jeg var veldig usikker på om vi ville klare opprykk via play-off, noe som senere viste seg å være for vanskelig. Seieren i Checkatrade var høydepunktet, men også måten vi spilte på til tider var moro og underholdende. Målet til Green på overtid mot Norwich da Norwich var ekstremt sterke huskes enda veldig godt.

 

Sesongstarten har gitt oss seier i ligacupen mot Birmingham og QPR og stortap for Southamp***, seier i begge EFL Trophy-kampene, mens det i serien har blitt én seier, tre uavgjorte og tre tap. Altså seks poeng etter sju seriekamper. Hva synes du om seriestarten?

– Så langt er jeg utrolig misfornøyd med det vi har vist. Vi mangler kjemi i hver ledd. Spillerne virker ikke motiverte, og dette er noe treneren ikke har klarte å ta for seg. Tapet mot rivalen var helt forferdelig. For meg virker ikke det som om laget tror på prosjektet. Det er enkle ting som ikke sitter, og da uteblir de gode resultatene. Har du tenkt deg over på kamp denne sesongen? Ikke enda, men sesongen er enda ung, så tiden vil vise.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Sosiale medier, hjemmesiden.

 

Er du fornøyd med vår manager Kenny Jackett (bildet)?

– Nei. På tide med ny trener. Han har mistet grepet og spillerne trenger en med nye ideer som kan gi dem motivasjon til å kjempe om opprykk og oppnå store ting.

 

Har du noen favorittspiller(e) i Pompey nå?

– Nei, men liker Ben Close.

 

Nå er det hjemmekamp mot Bolton. Hva er dine tanker om den kampen og hva er din startellever? Hvordan tror du kampen ender?

– Bolton har slitt stort i starten, men ser ut som de har fått ting noe i orden nå. Jeg forventer en kamp hvor vi skal vinne på papiret, men i virkeligheten tror jeg det blir uavgjort. MacGillivray, Bolton – Downing – Burgess – Haunstrup, Naylor – Close, Williams – Cannon – Curtis, Marquis.

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen?

– Jeg ser ikke for meg opprykk i år med de prestasjonene som er vist så langt. Vi bommet fullstendig på overgangene, eller så trenger de nye tid til å spille seg inn, men da trenger vi en trener som kan vise vei, noe vi ikke har i Kenny Jackett. De vi kvittet oss med og de vi fikk inn er heller ikke av samme kaliber. Vi trenger frisk pust. Laget kan ikke fortsette å rote bort greie 3 poenger. Vi har lang vei å gå for å nå det nivået vi var i fjor på denne tiden, hvor vi rett og slett var uslåelige. Selvo m det er tidlig i sesongen så er det disse kampene man kommer til å se tilbake til ved sesongslutt dersom direkte opprykk eller play-off plass skulle glippe.

 

Har du ellers noe du ønsker å si til resten av de skandinaviske supporterne?

– Vi er inne i en tung periode, og laget trenger oss. Vi må bare se framover og ha trua. Vi gir oss aldri. Ingenting er for stort eller vanskelig for en klubb som Pompey, noe vi har bevist flere ganger. Play up!


Her er tidligere supporterintervjuer denne sesongen:

Før 7. serierunde (Wycombe B): Pål Alexander Lea

Før 6. serierunde (Burton H): Trygve Mellvang-Berg

Før 5. serierunde (Blackpool B): Trygve Ellingsen

Før 4. serierunde (Coventry H): Sam Manton

Før 3. serierunde (Sunderland B): Ståle Håheim

Før 2. serierunde (Tranmere H): Torkil Risan

Før 1. serierunde (Shrewsbury B): Joakim Ellingsen

Ben Close