Reisebrev 19/20: En opplevelse for livet

– Å få billetter til denne kampen føltes som å vinne i lotto.


REISEBREV: Veny Vere og broren James Lund, ja begge er medlemmer her hos oss i Venner av Portsmouth, var begge over på hjemmekampen mot Southamp*** i ligacupen. Nok en gang var Portsmouth FC flinke til å ta vare på oss, den offisielle supporterklubben i Skandinavia, og det ble

 

Pompey vs Scum 2019

Å få billetter til denne kampen føltes som å vinne i lotto. Jeg hadde sommerfugler i magen før kampen, og  forventningene var skyhøye både til selve kampen og stemningen rundt. Såpass høye at jeg tenkte det bare kunne bli en skuffelse når dagen endelig kom… Men der tok jeg feil.

Som Pompey-fan har jeg hatet scum fra jeg var barn, men dette var første gang jeg fikk føle og på det..   Riot politi, hester, droner, hunder, boblene i blodet da vi først fikk øye på Scummere….. Dette er en av de dagene jeg kommer til å tenkte tilbake på med glede når jeg blir gammel… Fantastisk dag å gå mot stadion i blått og chante og kjenne på stemningen på ett fullstappet Froddington Arms før kampen.. Fikk gåsehud av å høre «Play up Pompey» og nonstop sanger i timene før kampen på stappfullt, og «Bluuuue AAAAAAAAARMYYYY» fra alle kanter.

 

Pompey spilte med hjertet

Pompey spilte med hjertet og viste seg fra sin beste side spesielt i første omgang og det var utrolig synd at ingen av de blå skuddene gikk inn.. Nå må jeg innrømme at jeg på forhånd trodde på seier, men etter 0-2 målet ble det mer til at det handlet om å hate scums enn selve kampen… Vi satt på NUG som har ord på seg for å være den «stille» delen av supporterne på Fratton, men det var så langt fra realiteten denne gangen…

Det gikk i 100 fra start til slutt… Vi ropte på oss hodepine!!! Først da det var pause ble jeg klar over at ALLE fortsatt stod oppreist – ikke en eneste person hadde satt seg ned engang.

En opplevelse for livet!!

PUP – PPU

BLUE AAAAAAAAARMY