Supporterintervjuet: Før Fleetwood (H)

Trond Gyldenskog Nedal tror på tre poeng når Fleetwood kommer på besøk, men han advarer mot at denne kampen kan være et bananskall.


SUPPORTERINTERVJUET: Sesongens første tap i serien kom forrige serierunde da vi spilte borte mot Ipswich. I midtuken har også Ipswich og Plymouth vunnet nye kamper, slik at avstanden til topp 2 har økt. Nå gjelder det å henge med. Medlem nummer 47, Trond Gyldenskog Nedal, stiller til supporterintervju før lørdagens hjemmekamp mot Fleetwood.

 

Det ble 10. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2021/22?

– Helt på det jevne. Ustabilt og litt typisk Pompey de siste årene. Trenerteamet brukte året på å bygge nytt lag, bli kjent med klubben og sette sitt preg på ting. Dette resulterte i variable prestasjoner, men betaler seg forhåpentligvis i løpet av årets sesong.

 

Hva var dine tanker og forventninger til kommende sesong?

– Jeg er alltid realistisk pessimist når det kommer til fotball. Ellers i livet er jeg optimist! Får vi til play off så er jeg fornøyd med sesongen. Så langt har det jo sett veldig bra ut. Det virker som Cowleys har fått signert de spillerne de ville ha og fått fasong på laget. Jeg har større tro på opprykk nå enn jeg har hatt på mange år, men tør ikke si det høyt.

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra League One i år?

– Derby, Bolton og Sheff. Wednesday får kjempe om de to øverste plassene. I play-off vil taperen av de to plassene møte enten Ipswich eller Pompey! Plymouth går ikke opp 😊

 

Hva synes du om Pompeys sesongstart og spillerlogistikk siden forrige sesong?

– Sesongstarten kan man ikke være noe annet enn meget fornøyd med! Det har vært over forventning, særlig med tanke på kun ett tap.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2022/23?

– Ja, håper på det. Jeg har nettopp startet egen bedrift og har fullt fokus på det, men håper å få til en tur på vårsesongen. Merker dog at det har blitt vesentlig dyrere å dra til balløya nå, men det er fortsatt verdt det og vel så det! Det har blitt for lenge siden sist jeg var på Pompey-kamp, så det blir godt å komme tilbake. Kanskje Plymouth borte 11. februar 😊

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Får mye oppdateringer gjennom kommentatorene når man ser kamp, men ellers er det hovedsakelig den offisielle hjemmesiden. Twitter har jeg sluttet med, da dette forurenser hjernen 😊

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Curtis og Raggett! I likhet med mange andre har jeg også fått en ny favoritt i Bishop!

 

Hva er dine tanker om Danny Cowley og hans trenerteam?

– Jeg var skeptisk i starten, som vanlig. Men nå begynner det å swinge av laget. De har overbevist på overgangsmarkedet, føler jeg og det gir meg troa. Nå gjelder det bare å få lange godperioder med poengsanking og klore seg fast i toppen så lenge som mulig. Som alltid mener jeg at trenere må få arbeidsro og tid til å sette sitt preg på laget, og det tror jeg gir resultater.

 

Nå er det hjemmekamp mot Fleetwood. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Skummel kamp hvor Pompey er favoritter. Klassisk bananskall. Det spørs hvordan man klarer å håndtere favorittstempelet, så her får laget testet seg både taktisk og mentalt. Hvis laget starter slik som jeg foreslår her, så vinner Pompey 3-1 😊 Griffiths – Ogilvie, Morrison, Raggett, Robertson – Dale, Pack, Tunnicliffe, Curtis – Bishop, Scarlett

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Vi har snakket om det i årevis – når blir det fellestur til Portsmouth?


Sesongens tidligere supporterintervjuer:

Før 10. serierunde: Ipswich Town (B): Joakim Ellingsen

Før 9. serierunde: Plymouth (H): Øyvind Velde

Før 8. serierunde: Burton (B): Per Gustavsson

Før 7. serierunde: Peterborough (H): Ed Binks

Før 6. serierunde: Port Vale (B): Paul Richards

Før 2. runde i ligacupen: Newport County (B): Michael Pantling

Før 5. serierunde: Bristol Rovers (H): Anton Jonasson

Før 4. serierunde: Cambridge United (H): Marius Kastet

Før 3. serierunde: Cheltenham (B): Lars Håvik

Før 1. runde i ligacupen: Cardiff City (B): Asbjørn Stokken

Før 2. serierunde: Lincoln City (H): Mathias Eide

Før 1. serierunde: Sheffield Wednesday (B): Jon Romuld Håversen

Colby Bishop