Supporterintervjuet: Før Peterborough (H)

Ed Binks planlegger å ta med seg tolv nordmenn til Fratton Park senere i sesongen. I ettermiddag tror Ed det blir tre ny poeng til Pompey.


SUPPORTERINTERVJUET: Det er Ed Binks, vår medlem nummer 65, som stiller til supporterintervjuet før denne serierunden. Peterborough, en av de store opprykksfavorittene står på motsatt banehalvdel.

 

Det ble 10. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2021/22?

– I fjor skrev beskrev jeg den forrige sesongen som «meget skuffende».  Jeg ante ikke at det skulle bli verre!  Hvertfall når det gjelder tabellplassen.

 

Hva er dine tanker og forventninger til kommende sesong?

– Mine forventninger var dessverre enda lavere enn de har vært på mange år, egentlig.  Og jeg var på første hjemmekampen mot Lincoln City og så ikke noe som var spesielt inspirerende.  Et par kamper senere og vi er topp, heldigvis ute av EFL cup, og ting ser mye lysere ut!

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra League One i år?

– Portsmouth og Ipswich er topp, og er 2 «store» klubber… men altfor tidlig å begynne og håper for det ennå!

 

Hva synes du om Pompeys sesongstart?

– 3-3 borte mot Sheffield Weds ser ut til å ha vært en god resultat (de ligger på 3.plass nå), og selv om Lincoln City kampen var skuffende så har det gått bare bedre og bedre etter det.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2022/23?

– Lincoln City kampen var den første kampen hvor jeg har tatt med en av sønnene mine (Theo på 6, se bildet).  Det var en magisk opplevelse!  Til tross for mangel på mål, så var det god stemning og han ble superfornøyd med ny drakt før kampen begynte (og masse godteri underveis).  Jeg håper at han er like ivrig neste gang vi er i Portsmouth, så ja, regner med en kamp til med ham.  På jobben har vi også avtalte en tur til våren å reise til Portsmouth å se en kamp, så det blir spennende å forhåpentligvis ta med 12 nordmenn for å se en kamp.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Jeg likte Dane Scarlett da han kom på mot Lincoln City… og han har scoret 2 mål i de siste kampene nå (nydelig mål mot Crawley Town).   Han fikk bare en halvtime da jeg så ham, men har var desidert mest livlig og truende.

 

Hva er dine tanker om Danny Cowley og hans trenerteam?

– Jeg liker filosofien hans, og jeg liker ham som menneske – noen ganger er det ikke nok, men jeg vil heller ha ham som leder enn Kenny Jackett, for eksempel.

 

Nå er det toppkamp på Fratton Park mot Peterborough. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Peterborough er på 4. plass, men det er hjemmekamp, og vi har 4 seire på rad… så jeg har håp! Nå at tabellen begynner å ta form så tror jeg det enda viktigere å prestere godt mot topplagene.  Vanskelig å innrømme det etter at jeg sa jeg hadde så lave forventninger, men jeg kan se for meg en seier til, med Scarlett på scoresheet igjen.

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Nyt sesongen…. og håper å møte noen av dere her eller der på et visst punkt!  PUP.


Sesongens tidligere supporterintervjuer:

Før 6. serierunde: Port Vale (B): Paul Richards

Før 2. runde i ligacupen: Newport County (B): Michael Pantling

Før 5. serierunde: Bristol Rovers (H): Anton Jonasson

Før 4. serierunde: Cambridge United (H): Marius Kastet

Før 3. serierunde: Cheltenham (B): Lars Håvik

Før 1. runde i ligacupen: Cardiff City (B): Asbjørn Stokken

Før 2. serierunde: Lincoln City (H): Mathias Eide

Før 1. serierunde: Sheffield Wednesday (B): Jon Romuld Håversen

Dane Scarlett.