Supporterintervjuet: Før Sunderland (B)

James Lund tror ikke på opprykk, men velger å være optimist foran kampen mot Sunderland denne helga.


SUPPORTERINTERVJUET: James Lund, vår medlem nummer 92, har vært over og sett Pompey en rekke ganger og har sesongpass på iFollow. Han ser alle kamper og det han har sett så langt har ikke gjort han veldig optimist med tanke på opprykk denne sesongen.

 

Pompey gjorde det bra i cupene forrige sesong, men det endte uten opprykk etter tap på straffesparkkonkurranse mot Oxford i semifinalen i play-off. Hva tenker du om Pompeys 2019/20-sesong?

– Jeg er glad for at vi gjorde det bra i Cup,  trofèhylla har mer plass som venter på Pompey! MEN, det viktigste var opprykk til Championship!! Noe jeg trodde på, og nærmest forventet at skulle skje! Så skuffelsen var stor. Ut på straffekonk var ekstra surt! Når det er sagt, så er vi ikke kjent for å være medgangs supportere!

 

Pompey har startet sesongen med tre seire, to uavgjorte og to tap mot lag vi bør være bedre enn. I ligacupen ble det et lite overbevisende avansement mot Stevenage før Brighton vant klart i 2. runde. Hva tenker du om Pompeys sesongstart?

– Jeg så kampene mot Stevenage og Colchester, det var tamt, kjedelig og elendig! I serien har vi heller ikke levert!  Vår sesongstart er alt annet enn jeg hadde trodd. Endelig var vi i gang, men uten krutt på banen! 28% ballbesittelse mot MK Dons, og vi vant, var ikke fortjent! Håper på en rask snuoperasjon!

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper, nyheter, rykter)?

– Jeg har season pass på IFollow, ser alle kampene! Hver gang!

Jeg er også oppdatert via Pompeys hjemmesider, Venner av Portsmouth, Fansonline, lokalavisen, og hvor enn ting dukker opp i media.

 

Noen favorittspiller i Pompey nå?

– Jeg liker Ronan Curtis, han er sinna på banen, og det liker jeg! Engasjement og en pådriver!

 

Hvilke tanker har du om Kenny Jackett og den jobben han har gjort og gjør på Fratton Park?

– Kenny Jacket har gjort mye bra for oss! Han HAR gjort mye bra for oss. Mye vekt på HAR!  Nå ser jeg lite til det vi ønsker å se… Vi er ikke der vi ønsker å være!! Jacket må gjøre Pompey bedre, og Eisner må nå stille et ultimatum til resultat for denne sesongen… Jeg er fortsatt lojal til Jacket, men det er på tide å gjøre helt nye tiltak i, og for laget.

 

Nå er det bortekamp mot Sunderland. Tanker om den kampen, forslag til startellever og resultattips?

– Jeg liker ikke å skrive dette… Sunderland liker jeg bare virkelig ikke! Scum fra nord England!  Av det jeg har sett oss prestere så langt i år, så er jeg redd for at mitt beste tips denne lørdagen blir tap! Men jeg kan bare ikke tillate meg det mentalt!

Med dette laget, så vinner vi!

2-1 til POMPEY !!  PLAY UP POMPEY!!

MacGillivray

Brown – Ragget – Nicolaisen – Pring

Harness – Cannon – Jacobs (bildet)

Marquis – Harrison – Curtis

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen?

– I år blir det ingen opprykk! Vi havner midt på tabellen + / –
Tar jeg feil så er jeg første til å juble!

 

Til slutt: Har du noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Takk for at dere er, finnes og er supportere av Pompey!! Vi er Portsmouth! Vi er stolte av laget vi representerer!

PLAY UP POMPEY!  Når COVID-19-20+21 er over, så foreslår jeg en fellestur! Hvem er med?? PLAY UP POMPEY!!


TIDLIGERE SUPPORTERINTERVJUER DENNE SESONGEN:

Før 7. serierunde: Gillingham (B): Bjarte Hope

Før 6. serierunde: Doncaster (H): Andreas Hougaard

Før 5. serierunde: MK Dons (H): Zubajra Tsutsulaev

Før 4. serierunde: Burton (B): Jakob og Øyvind Velde

Før 3. serierunde: Wigan (H): Sam Manton

Før 2. serierunde: Rochdale (B): Kyle Simon

Før 1. serierunde: Shrewsbury (H): Rasmus Sørensen

Ronan Curtis