Supporterintervjuet: Før Shrewsbury (H)

Rasmus Sørensen vil ha samme startellever i dag som i tirsdagens cupkamp. Da blir det tre poeng i ettermiddag.


SUPPORTERINTERVJUET: En ny sesong i League One starter i ettermiddag. Da starter vi også med supporterintervjuet igjen. Som tidligere år blir det foran hver seriekamp og FA-cupkamp intervju med en av våre medlemmer.

Førstemann ut denne sesongen er Rasmus Sørensen fra Danmark. Vår medlem nummer 106 er fra Randers var på Fratton Park for første gang i fjor da vi møtte Southamp*** i ligacupen. Nå er han veldig klar til å reise over igjen så snart forholdene tillater det.

Her er supporterintervjuet med Rasmus:

Pompey gjorde det bra i cupen, men endte igjen opp med å ryke i semifinalen i play-off. Hva synes du om det Pompey leverte i 2019/20?

– Overordnet set syntes jeg vi havde en rigtig god sæson. Vi gjorde vores hjemmebane til et fort men smed for mange dumme point væk på udebane. Vi skal også huske at sæsonen ikke blev spillet færdig, så om vi havde formået at spille os til en automatisk oprykning kan vi kun spå om. Vi fik dog muligheden i playoffs, hvor jeg efter vores hjemmekamp mod Oxford sad med rigtig gode mavefornemmelser. Vi skulle have vundet den hjemmekamp, vi var klart bedst. Det endte med at koste os i returen hvor vi efter en meget tam kamp måtte se os besejret og igen skulle vende os til tanken om endnu en sæson i League 1. Hva var dine tanker og forventninger til denne sesongen? Er sikker på det bliver en meget spændene sæson at følge. Det er en meget lige række og der kommer til at være mange hold der kæmper med hvor det er sjovest. Så jeg er meget spændt og jeg glæder mig meget til at sæsonen går i gang!

 

Vi har tjuvstartet sesongen med to cupkamper (mot Stevenage og Colchester). Hva synes du om det Pompey har levert så langt?

– Var ikke særligt imponeret over vores kamp mod Stevenage. Men vi får hevet vores sejr i land hvilket er det vigtigste. Meget bedre så det dog ud mod Colchester, hvor vi spillede noget rigtig flot fodbold og hvor vores 2-0 sejr sagtnes kunne have været langt større. Hvis det åpnes opp for å reise til England i 2021, har du tenkt deg over på kamp? Ja helt sikkert! Havde allerede planlagt flere rejser til England her i 2020, men det kom Corona desværre i vejen for. Men jeg skal helt sikkert derover så snart der bliver åbnet op igen.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Det gør jeg på stort set alle sociale medier. Facebook, Instagram og på IFollow. Køber et season pass hvert år så jeg kan se alle kampene.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Ja Ronan Curtis, en rigtig kriger! Han har viljen og en agressivitet i sit spil der virkelig er med til at løfte holdet!

 

Er du fornøyd med jobben manager Kenny Jackett har gjort og gjør?

Synes det er svært at sige. Hans spillestil er langt fra den mest underholdende og ofte tager man sig lidt til hovedet og undre sig over hans valg udskiftninger. Men som jeg før har nævnt, så er det resultatpræget arbejde. Vi har de sidste to sæsoner været rigtig tæt på at opnå oprykning, og vi har hentet flotte resultater hjem i cupkampe. Men når det så er sagt, så bliver man også bare så træt af at det er lige ved og næsten hver gang.. Måske skal vi bare indse at Jackett ikke har hvad der skal til for at bringe os op i Championship og få en ny træner ind, der kan tage os det næste skridt fremad..

 

Nå er det seriestart hjemme mot Shrewsbury. Hva er dine tanker om den kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Jeg håber lidt på de samme 11 som startede mod Colchester. Vi så rigtig stærke ud i den kamp, så jeg vil gerne ride videre på den bølge! Desuden er jeg rigtig glad for at Craig MacGillivray er tilbage i kassen! Jeg forventer en meget tæt kamp, men jeg tror vi hiver en 1-0 sejr hjem.

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen?

– Jeg føler at det bliver væsentligt sværere at rykke op i denne sæson end i sidste. Der er kommet nogle stærke hold ned som kun får en i forvejen meget jævnbyrdig række til at være endnu mere tæt. Det bliver en meget spændende sæson men jeg mener dog stadig at en plads blandt de øverste 6 klart er muligt!

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Pas på jer selv i disse tider. Og lad os håbe der snart bliver åbnet op så vi kan komme over og se vores elskede klub! PUP

Ronan Curtis.