Supporterintervjuet: Før Doncaster (H)

Andreas Hougaard vil ha sin landsmann Rasmus Nicolaisen inn i Pompeys startellever mot Doncaster i helgen. 


SUPPORTERINTERVJUET: Danske Andreas Hougaard er vår medlem nummer 97. 26-åringen fra Frederiksberg har fulgt Pompey siden 2001.

Han har bodd i Portsmouth i rundt ti år og har sett Pompey live over 20 ganger. Her er supporterintervjuet med Andreas:

 

Pompey gjorde det bra i cupene forrige sesong, men det endte uten opprykk etter tap på straffesparkkonkurranse mot Oxford i semifinalen i play-off. Hva tenker du om Pompeys 2019/20-sesong?

– Jeg føler at vi på trods af en god “cup-run”, manglede at leve op til vores potentiale i ligaen. Pompey bliver årligt spået til en direkte oprykning, men mangler altid det sidste. Jeg må derfor sige at jeg er skuffet over vores indsats.

 

Pompey har startet sesongen med to seire, to uavgjorte og ett tap mot fem lag tippet langt nede på tabellen. I ligacupen ble det et lite overbevisende avansement mot Stevenage før Brighton vant klart i 2. runde. Hva tenker du om Pompeys sesongstart?

– Sæsonen er startet som den slutter meget skuffende. Den eneste kamp hvor jeg føler at vi viste vores potentiale var mod Burton. Forsvarsmæssigt synes jeg vi står meget solidt, men der mangler en der kan styre inde centralt på midten (krydser fingre for Ben Thompson return).

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper, nyheter, rykter)?

– Jeg følger meget med via sociale medier og Pompeys egen hjemmeside. Har du overvejet at investere i en Pompey Player abonnement for at kunne følge bedre med.

 

Noen favorittspiller i Pompey nå?

– Siden Evans og Burgess er smuttet har jeg haft svært ved at finde en favorit. Hvis jeg skulle vælge ville jeg sige Whatmough og selvfølgelig Rasmus Nicolaisen.

 

Hvilke tanker har du om Kenny Jackett og den jobben han har gjort og gjør på Fratton Park?

– Jeg er skuffet over Kennys indsats indtil videre. Jeg synes han viste gode takter i hans første halve år i klubben, men siden har vi været middelmådige i for mange kampe. Jeg er dog ikke 100% på “Jackett out” vognen, da jeg føler at muligheden for at vende sæsonen er der.

 

Nå er det hjemmekamp mot Doncaster. Tanker om den kampen, forslag til startellever og resultattips?

– Startellever: MacGillivray – Johnson, Nicolaisen, Whatmough, Brown, Morris, Close, Williams, Harness, Curtis, Harrison.

– Jeg tænker godt vi kan tage 2-0 sejr.

 

Hva tror du om våre opprykkssjanser denne sesongen?

– Vores oprykker chancer er meget smalle for tiden, men jeg tror stadig vi kan nå det. Det kræver dog at vi vender den allerede nu. Alt kan ske i denne liga, men det vigtigt at falde for meget bagud allerede nu.

 

Til slutt: Har du noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Til sidst kan jeg kun sige PLAY UP POMPEY POMPEY PLAY UP!


TIDLIGERE SUPPORTERINTERVJUER DENNE SESONGEN:

Før 5. serierunde: MK Dons (H): Zubajra Tsutsulaev

Før 4. serierunde: Burton (B): Jakob og Øyvind Velde

Før 3. serierunde: Wigan (H): Sam Manton

Før 2. serierunde: Rochdale (B): Kyle Simon

Før 1. serierunde: Shrewsbury (H): Rasmus Sørensen

Rasmus Nicolaisen.