Supporterintervjuet: Før Charlton (B)

Jean Robert Tankred tror Pompey kommer seg tilbake på seierskursen og tar tre poeng i mandagens TV-sendte kamp borte mot Charlton.


SUPPORTERINTERVJUET: Vår medlem nummer 10, Jean Robert Tankred fra Brylle i Danmark, er ingen hvem som helst i supporterklubben. Han er den som leverer flest forhåndssaker og kampreferat på vår webside og de fleste av dere har helt sikkert hatt stor glede av hans grundige forarbeid og gode penn. Her er hans tanker før vår bortekamp mot Charlton mandag.

 

Det ble 10. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2021/22?

– Med tanke på den kvalitet i truppen som vi mistede i sommeren 2021 var det ikke så mærkeligt, at vi endte midt i tabellen. Isoleret set var det selvsagt skuffende. Heldigvis tog klubben lære af det i sommers.

 

Hva var dine tanker og forventninger til kommende sesong?

– Forventningerne blev øget i takt med at forstærkningerne kom ind. Oprindeligt var det mit håb at vi i det mindste ville have en outsider chance til at snuppe 6. pladsen. Ved sæsonstarten så det straks mere lovende ud, og min reelle tro på top 6 blev klart stærkere. Sæsonstarten har så sat forventningerne yderligere op nu.

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra League One i år?

– Ipswich ender i top 2. De ligner “the real deal” denne gang. Så er jeg mere i tvivl om hvorvidt Plymouth holder hele vejen, for deres trup er smallere – også end vores. Wednesday bliver også en konkurrent til de direkte oprykningspladser, men jeg frisk og siger at vi tager den andenplads efter The Tractorboys. Så må onsdagsdrengene tage turen op via play-offs. De bør ikke ligge i League One.

 

Hva synes du om Pompeys sesongstart og spillerlogistikk siden forrige sesong?

– Vi har haft et fænomenalt transfervindue, der bare blev bedre og bedre. Nu har vi en trup som vi tør tro på kan spille med der hvor det er allersjovest. Især har vi nu flere gode angribere, hvor vi tidligere blot havde en eller to. Man rykker ikke op uden at have en måltyv i truppen.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2022/23?

– Jeg ville gerne have sagt ja, for det er længe siden nu, men prisstigninger på alt især gas giver nogle ekstra regninger her hjemme.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Researchen til optakterne giver et godt indblik i modstandernes formåen og hvordan sæsonen former sig fra spilledag til spilledag. Derudover er der den officielle hjemmeside, The News, samt 2-3 grupper som jeg følger på Facebook.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Et skud fra hoften bliver Colby Bishop. Han ligner den spiller som vi har sukket efter i flere sæsoner.

 

Hva er dine tanker om Danny Cowley og hans trenerteam?

– De ved hvad de gør og har tidligere leveret gode resultater på dette niveau. Jeg er meget tilfreds med dem. Er ligeglad med at 4-4-2 bliver anset som værende gammeldags. Hvis det virker for os er der ingen grund til at kritisere det. Derudover virker Danny Cowley sympatisk og meget imødekommende i interviews.

 

Nå er det bortekamp mot Charlton. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Samme startellever som sidst på trods af at pointtabet mod Fleetwood var lidt af en mavepuster. Men den slags kampe vil der være i løbet af en sæson. Charlton ude er tricky men de har blot vundet to af tolv kampe, så vi bør ikke tabe denne. Tværtimod er det nu at vi skal tilbage på sejrskurs. 2-1 Pompey.

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Vi er i gang med en lovende sæson, så der er al mulig grund til at holde humøret og fanen højt. PUP!


Sesongens tidligere supporterintervjuer:

Før 11. serierunde: Fleetwood (H): Trond G. Nedal

Før 10. serierunde: Ipswich Town (B): Joakim Ellingsen

Før 9. serierunde: Plymouth (H): Øyvind Velde

Før 8. serierunde: Burton (B): Per Gustavsson

Før 7. serierunde: Peterborough (H): Ed Binks

Før 6. serierunde: Port Vale (B): Paul Richards

Før 2. runde i ligacupen: Newport County (B): Michael Pantling

Før 5. serierunde: Bristol Rovers (H): Anton Jonasson

Før 4. serierunde: Cambridge United (H): Marius Kastet

Før 3. serierunde: Cheltenham (B): Lars Håvik

Før 1. runde i ligacupen: Cardiff City (B): Asbjørn Stokken

Før 2. serierunde: Lincoln City (H): Mathias Eide

Før 1. serierunde: Sheffield Wednesday (B): Jon Romuld Håversen

Colby Bishop.