Supporterintervjuet: Før Barnsley (B)

Jean Robert Tankred har tro på Pompey-seier i den tøffe bortekampen mot Barnsley i kveld.


SUPPORTERINTERVJUET: Vi er kommet til serierunde 8, og da er det medlem nummer 8 – Jean Robert Tankred – som stiller til supporterintervju. Du kjenner sikkert navnet fra våre nettsider. Mannen med de fleste og grundigste forhåndssakene og kampreferatene på pompey.no.

 

Det ble 8. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2022/23?

– En meget ujævn sæson, hvor det, efter en god start, hurtigt stod klart at vi ikke var gode nok til at ende i play-offs. Skuffende fordi at der blev hentet spillere ind den sommer. Det kom bare aldrig til at fungere fordi at vi spillede for afventende. Det blev bedre med Mousinhos ankomst, men det var for sent til at rette op på det.

 

Hva er dine tanker og forventninger til denne sesongen?

– Med de spillere som vi har hentet ind allerede, og forlydenderne om at der kommer flere til januar, ja så er det nu at vi som minimum skal ende i top 6.

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra League One denne sesongen?

– Bolton, Derby County og Pompey. Kom så!

 

Hva synes du om Pompeys sesongstart?

– Ujævn igen men det virker som om at vore bundniveau trods alt er højere denne gang, hvilket sammen med en solid defensiv har forhindret nederlag. Det er en fin stime som vi pt. har gang i og hvis vi kan fortætte den resten af måneden ud så har vi i det mindste sendt et signal til modstanderne. Men, det er også allerede nu klart, at der denne gang ikke er et eller flere tophold, der bare kører derudaf og vinder 6-7 kampe i træk. Dermed skal der sandsynligvis færre points til at ende i top 2, eller top 6.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2023/24?

– Hvis jeg vinder i Lotto står det på listen som noget af det første. Jeg ville elske at komme tilbage til Portsmouth.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

 

Research til optakterne gør at jeg automatisk har fingeren på pulsen, også med League One generelt. Helt konkret så drejer det sig om vores egen side, klubbens hjemmeside, The News plus et par FB grupper.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Jeg har ikke set nok til nogen af de nye, så lige nu må det blive Bishop og Pack, men unge Alex Robertson ser lovende ud. Det samme gjorde Kusini Yengi. Han må gerne blive klar igen snart.

 

 

Hva er dine tanker om John Mousinho og hans trenerteam?

– Taget hans (manglende) erfaring i betragtning ser det lovende ud. Han har tilført truppen noget vilje og energi. Taktisk set synes jeg at vi har set en smule tøven når offensivspillet ikke fungerer, men jeg stoler på at han lærer af hver kamp.

 

Nå er det 8. serierunde og vi møter Barnsley på bortebane. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Reelt set kan den ende med hvad som helst, men lige som mod Derby betyder det at vi også har gode chancer for at vinde i Barnsley. Den samme fornemmelse havde vi slet ikke i sidste sæson. Jeg synes at Barnsley har vist svaghedstegn på det seneste, så jeg vil godt gå med en 2-1 sejr til os.

 

Selv om vi har ei nettside med stor aktivitet og alt som skrives der deles i sosiale medier, har det vært veldig liten aktivitet hos våre medlemmer de siste årene. Hva er dine tanker om det og hva kan gjøres for å få mer aktivitet og samhandling hos våre medlemmer?

– Genetableringen af forumet er rigtig fint, men vi skal også huske at bruge det. Måske poste en reminder nu og da om at det eksisterer? Men det betyder også at det kun virker tillokkende hvis man kan se, at det bruges.

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Lyset for enden af tunnelen er ikke nødvendigvis et tog. Jeg tror på at de næste sæsoner bliver rigtig gode for Pompey. PUP!


Sesongens tidligere supporterintervjuer:

Før 1. serierunde: Bristol Rovers (H): Joakim Ellingsen 

Før 2. serierunde: Leyton Orient (B): Torkil Risan

Før 3. serierunde: Exeter City (H): Ståle Håheim

Før 4. serierunde: Cheltenham (H): Marius Kastet

Før 5. serierunde: Stevenage (B): Trygve Mellvang Tomren-Berg

Før 6. serierunde: Peterborough (H): Pål Alexander Lea

Før 7. serierunde: Derby County (B): Lars Håvik

Marlon Pack.