Supporterintervjuet: Før Cheltenham (H)

Marius Kastet tror Pompey fortsetter på vinnersporet når Cheltenham kommer på besøk i ettermiddag.


SUPPORTERINTERVJUET: Etter at medlem nummer 1, 2 og 3 sto for supporterintervjuet i de tre første serierundene, valgte medlem nummer 4 å stå over. Ettersom det er 46 serierunder, får medlemmene fra 47 og nedover sjansen. Den første som takket ja har var medlem nummer 48, Marius Kastet. Her er hans tanker før dagens kamp:

 

Det ble 8. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2022/23?

– Fjorårets sesong var ikke noe annet enn skuffende, selv om d var en hvis bedring å spore etter at Mousinho tok over. Håpet er alltid playoff eller bedre, og når man ikke klarer det blir sesongen sett under ett skuffende.

 

Hva er dine tanker og forventninger til kommende sesong?

– Jeg håper og tror at vi skal være med å kjempe rundt play off eller bedre denne sesongen. Synes vi har gjort en del spennende signeringer i sommer som virkelig kan være med å bidra for oss.

 

Hvilke lag tror du rykker opp fra League One denne sesongen?

– Jeg tror at Derby og Bolton og Peterborough blir sterke denne sesongen sammen med oss. Men hvis jeg skal tippe på tre så håper jeg vertfall Pompey er der og så tror jeg Bolton og Derby er de to andre.

 

Hva synes du om Pompeys sommer og hva synes du om sesongstarten?

– Sesongstarten har vært veldig bra. Vi virker bunnsolide defensivt samtidig som vi har noen spennende offensive spillere i klubben. Som nevnt tidligere så synes jeg spillerkjøpene denne sommeren ser meget spennende ut så satser på at de også får det ut på banen.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey i løpet av 2023/24?

– Begynner å bli noen år siden sist kan jeg var på Fratton Park, så håper jeg kanskje kan få en tur denne sesongen, men foreløpig er ingenting planlagt.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Holder meg oppdater gjennom pompey.no, Twitter og IFollow.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Svak for Colby Bishop! Vi er heldige som har han, altfor god for League One.

 

Hva er dine tanker om John Mousinho og hans trenerteam?

– Veldig positiv til Mousinho. Virker som en trener som har en klar plan på hvordan han ønsker at laget skal spille. Første drøye halvåret har vært meget positivt.

 

Nå er det 4. serierunde og vi møter Cheltenham på hjemmebane. Hva er dine tanker om denne kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Alt annet enn seier hjemme mot Cheltenham ville vært skuffende hvis vi har ambisjoner om å kjempe i toppen denne sesongen. Tipper at det er samme lagoppstilling som mot Exeter og at vi vinner 3-0 på lørdag.

 

Selv om vi har ei nettside med stor aktivitet og alt som skrives der deles i sosiale medier, er det veldig liten aktivitet hos våre medlemmer. Hva er dine tanker om det og hva kan gjøres for å få mer aktivitet og samhandling hos våre medlemmer?

– Godt spørsmål og jeg har dessverre ikke noe godt svar heller på hva som kan gjøres. Men jeg setter stor pris på den innsatsen som dere som skriver for pompey.no gjør, alltid kjekt å lese det som kommer ut.

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Play Up Pompey!


Sesongens tidligere supporterintervjuer:

Før 1. serierunde: Bristol Rovers (H): Joakim Ellingsen 

Før 2. serierunde: Leyton Orient (B): Torkil Risan

Før 3. serierunde: Exeter City (H): Ståle Håheim

Colby Bishop.