Supporterintervjuet: Før Burton Albion (B)

Kenneth Johansen tror Pompey spiller uavgjort også i kveld.


SUPPORTERINTERVJUET: Det er medlemmene 11-20 som får sjansen til å bli supporterintervjuet i denne perioden. Etter at medlem nummer 20, Torgeir M. Nesse, og medlem 18, Duncan Griffin, har blitt intervjuet i de to siste serierundene, er det medlem nummer 13, Kenneth Johansen, som stiller til prat før tirsdagens bortekamp:

 

Det ble 8. plass forrige sesong. Hva er dine tanker om det Pompey presterte i 2020/21?

– Det ble jo en skuffende sesong til slutt siden vi havnet utenfor playoffplassene, og at det dermed ikke ble noen sjanse for å rykke opp.Vi slet unormalt mye hjemme på Fratton Park i en litt rar pandemisesong. Kenny Jackett fikk jo som kjent sparken i Mars,deretter ble Danny Cowley ansatt som ny manager uten at det gav nok effekt til at vi fikk skaffet oss en playoffplass.

 

Hva er dine tanker og forventninger til kommende sesong? Har du tro på opprykk? Hvilke lag tror du blir sterkest i League One? 

– Mine forventninger til denne sesongen er at vi minimum havner på playoffplassene,slik at vi kan ha mulighet for å rykke opp,eller aller helst rykke opp direkte. Men om vi er gode nok til det er jeg usikker på.Forventer at lag som Sunderland, Ipswich, Wigan, Sheff Wednesday, Rotherham, Wycombe og Pompey vil være med å kjempe i toppen av tabellen.

 

Hva synes du om Pompeys sesongstart?

– Synes sesongen til nå har vært litt ujevn,og vi sliter med å score nok mål og slipper inn litt for lette mål,så skal vi være med å kjempe i toppen så bør vi snart begynne å plukke 3 poengere jevnlig fremover.Vi mangler kreative midtbanespillere og en ordentlig målscorer. Savner at Pompey tenker fotball på en litt annen måte enn det de gjør nå.Hadde ønsket meg en dyktig sportsdirektør og et bedre speidernettverk. Skal klubben ta steg mener jeg slike ting bør være på plass.

 

Har du planer om å få til en tur over for å se Pompey denne sesongen?

– Nå har jeg ikke vært over å sett Pompey siden de vant FA-Cupen på Wembley i 2008,så det burde være på tide med en tur etterhvert.

 

Hvordan holder du deg oppdatert på Pompey (kamper og nyheter)?

– Jeg holder meg oppdatert på Pompey på www.pompey.no, Twitter, Newsnow.co.uk, Facebook, Instagram og lokalavisen The News. For å se kampene bruker jeg ifollow som er en tjeneste der du streamer kampene.

 

Har du noen favorittspillere i dagens Pompey-spillerstall?

– Jeg må si at jeg har blitt meget imponert over den nye keeperen vår Gavin Bazunu som har holdt oss inne i mange kamper nå i starten av sesongen.Han har vært meget solid.I tillegg virker rutinerte Ryan Tunnicliffe å være en god signering.

 

Hva er dine tanker om brødrene Cowley?

– Cowley brødrene fremstår som veldig trivelige og reflekterte personer som har gjort Pompey til et litt mer spillende lag,men om de er gode nok for å ta oss til Championship er jeg meget usikker på.

 

Nå er det bortekamp mot Burton. Hva er dine tanker om den kampen, hva er din startellever og hvordan tror du kampen ender?

– Alltid tøft å møte Burton Albion borte og tipper vi starter med samme lag som sist kamp: Bazunu, Williams-Raggett – Freeman, Brown – Morell – Tunnicliffe – Romeo, Harness, Marquis – Curtis. Tipper at det blir 1-1 i den kampen.

 

Har du ellers noe du vil si til resten av de skandinaviske Pompey-supporterne?

– Synes det blir gjort en glimrende jobb med supportersiden vår www.pompey.no. Også vil jeg si Play up Pompey – pride of the south coast!


Tidligere supporterintervjuer denne sesongen:

Før 9. serierunde: Charlton (B): Duncan Griffin

Før 8. serierunde: Plymouth (H): Torgeir Melvær Nesse

Før 7. serierunde: Cambridge Utd (H): Jean Robert Tankred

Før 6. serierunde: MK Dons (B): Atle Stray

Før 5. serierunde: Wigan (B): Joakim Ellingsen

Før 4. serierunde: Doncaster (B): Camilla Nilsen

Før 3. serierunde: Shrewsbury (H): Pål Alexander Lea

Før 2. serierunde: Crewe (H): Trygve Mellvang Tomren-Berg

Før 1. runde i ligacupen: Millwall (B): Ståle Håheim

Før 1. serierunde: Fleetwood (B): Torkil Risan

Gavin Bazunu.