Disse har nå flyttet på seg

En oppdatering på overganger for tidligere Pompey-spillere og for våre rivaler i League One.


NYHETER: I starten på august hadde Pompey ennå ikke hentet inn noen nykommere før sesongstarten 2020/21. Vi serverte da en oversikt over hvem våre konkurrenter i League One hadde hentet inn, samt at vi så på tidligere Pompey-spillere som hadde byttet klubb i sommer.

LES: Konkurrentene er i gang med å forsterke seg

Det er nå to måneder siden og det har skjedd en del siden sist. Her følger en oppdatering. (Merk at selv om det internasjonale transfervinduet stengte i går 5. oktober, er det mulig med overganger i det engelske ligasystemet fortsatt).

 

Tidligere Pompey-spillere på flyttefot

Den 28 år gamle spissen Marc McNulty var en suksess på utlån fra Sheffield United til Pompey i 2015/16-sesongen, men Pompey klarte ikke å sikre seg spissen ved sesongslutt. Etter det har han spilt for Coventry og Reading, samt en del klubber på utlån. Nå i oktober gikk han på nytt utlån. Denne gangen til skotske Dundee United. McNulty debuterte for øvrig for det skotske A-landslaget forrige sesong og står nå med 2 A-landskamper.

SE OGSÅ: Marc McNultys spillerprofil

Han kom til oss fra Tottenham, men Kevin-Prince Boateng er blant spillerne som har gjort det enda bedre etter å ha forlatt Pompey. Han er nå blitt 33 år gammel og signerte nå i høst for Serie B-klubben Monza. Her gjenforenes han med Silvio Berlusconi som eide AC Milan da Boateng spilte der og ble seriemester i Serie A.

Kevin-Prince Boateng har skrevet under på en ettårskontrakt med Monza. Han spilte forrige sesong for Fiorentina og Besiktas. Etter at han forlot Pompey i 2010, har han spilt for Genoa, Milan, Schalke 04, Milan, Las Palmas Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona, Fiorentina og Besiktas.

SE OGSÅ: Kevin-Prince Boatengs spillerprofil

Det var mange Pompey-supportere som var skuffet da Steve Seddon skrev under for AFC Wimbledon i høst. Hans presise venstrefot sto bak en god del scoringer for Pompey forrige sesong og mange Pompey-supportere håpet at han ville returnere denne sesongen.

Nå har han i stedet gått på nytt utlån fra Birmingham til vår League One-rival AFC Wimbledon.

SE OGSÅ: Steve Seddons spillerprofil

Den lynraske vingen Viv Solomon-Otabor huskes nok best for offsidemålet sitt da Pompey kjempet for direkte opprykk til Championship i 2018/19. Hadde han holdt seg onside da han og Brett Pitman kom to spillere alene med keeper, ville Pompey trolig vunnet den svært viktige opprykkskampen (var 2-2 på det tidspunktet).

Han var på lån i Pompey fra Birmingham den sesongen. Etter sesongen var han linket til Pompey, men han gikk i stedet til CSKA Moskva. Der ble det 19 kamper (1 mål) forrige sesong. Han sto klubbløs i sommer, men signerte for Wigan i september. Han spilte for Wigan da de slo Pompey 2-1 på Fratton Park denne sesongen.

SE OGSÅ: Viv Solomon-Otabor 

Midtbanespiller Danny Rose var en populær spiller da han var i Pompey fra 2016-19. Han var en del av laget som vant League Two i 2016/17. Etter at han forlot Pompey spilte han for Swindon Town, men etter opprykket deres til League One forrige sesong, har han nå gått til Grimsby Town. Rose spilte 19 ganger for Swindon da de vant League Two forrige sesong.

32-åringen forteller at det var muligheten til å spille under Ian Holloway som gjorde at han valgte Grimsby Town. Rose har skrevet under på en toårskontrakt med League Two-klubben Grimsby.

SE OGSÅ: Danny Roses spillerprofil

Det ble med én sesong i Wigan for hurtige Jamal Lowe. Han scoret seks mål på 48 kamper for Wigan etter overgangen fra Pompey i 2019. Nå ble han i slutten på august solgt til Swansea City for en sum på rundt 800.000 pund. Det var en overgangssum på rundt 1/3 av hva Wigan betalte Pompey ett år tidligere. Pompey får dermed ikke noen ekstra beløp fra Wigan på denne overgangen. Årsaken til at Wigan måtte selge, var at klubben havnet under administrasjon tidligere i år.

SE OGSÅ: Jamal Lowes spillerprofil

Forrige sesong ble han kåret til årets spiller i Championship-klubben Derby County. Nå er Matt Clarke igjen lånt ut fra Brighton til Derby County. Midtstopperen spilte 37 kamper for Derby forrige sesong og lånes igjen ut for hele sesongen. I Brighton er det stor konkurranse om midtstopperplassene, deriblant fra en annen tidligere Pompey-spiller: Adam Webster.

SE OGSÅ: Matt Clarkes spillerprofil

Han var i Norge tidligere i høst og scoret for Aberdeen da de slo Viking fra Stavanger ut av kvalifiseringen til Europa League. Ross McCrorie var på lån i Pompey forrige sesong, men returnerte til Rangers i sommer etter et opphold som var middelmådig. Nå har han sagt farvel til Rangers og i stedet signert for Aberdeen. Han har skrevet under på en treårskontrakt med Aberdeen, men det første året er et lån. Overgangen blir gjort permanent neste sommer. Det er økonomiske årsaker bak denne måten å gjøre det på.

SE OGSÅ: Ross McCrories spillerprofil

Det er noen år siden han spilte i Pompey, men Luke Varney holder det fortsatt gående. Han har spilt i Leeds United, Blackburn, Ipswich, Burton og Cheltenham etter å ha forlatt Pompey i 2012. Nå er spissen klar for Burton Albion igjen. Her skal han både være spiss og fysisk trener. Han har skrevet en ettårskontrakt med klubben som spiller i samme divisjon som Pompey. Varney er nå blitt 38 år gammel.

SE OGSÅ: Luke Varneys spillerprofil

 

 

Overganger til League One

Det er svært mange overganger det er snakk om, så dette blir bare en oppramsing:

 • Jon Russell fra Chelsea til Accrington Stanley. 19 år gammel midtbanespiller som kommer på lån for hele sesongen. Har spilt fem kamper for Chelsea i EFL Trophy.
 • Rhys Fenlon fra Burnley til Accrington Stanley. 18 år gammel midtbanespiller kommer gratis fra Premier League-klubben Burnley. Har skrevet under på toårskontrakt med Accrington.
 • Tom Scully fra Norwich City til Accrington Stanley. 20 år gammel midtbanespiller som kommer gratis fra Norwich. Har skrevet en toårskontrakt med Accrington.
 • Matt Butcher fra Bournemouth til Accrington Stanley. 23 år gammel midtbanespiller som kommer på permanent basis. Skrev under på en toårskontrakt.
 • Mo Sangare fra Newcastle United til Accrington Stanley. 21 år gammel midtbanespiller fra Liberia, hvor han er landslagsspiller. Lånes hele sesongen.
 • Tariq Uwakwe fra Chelsea til Accrington Stanley. 20 år gammel midtbanespiller som kommer på et sesonglangt utlån.
 • Stephen Sama. Klubbløs til Accrington Stanley. 27 år gammel tysk midtstopper som skrev under på en toårskontrakt. Har spilt for Heracles i Nederland de to siste årene.
 • Tom Allan fra Newcastle United til Accrington Stanley. 20 år gammel målfarlig midtbanespiller som kommer på lån hele sesongen.
 • Cameron Burgess fra Scunthorpe til Accrington Stanley. 24 år gammel forsvarsspiller som har skrevet treårskontrakt.
 • Ryan Cassidy fra Watford til Accrington Stanley. 19 år gammel irsk spiss. Kommer på lån for hele sesongen.
 • Daniel Gretarsson fra norske Aalesund til Blackpool. Islendingen skrev under på en toårskontrakt med Blackpool.
 • Daniel Ballard fra Arsenal til Blackpool. Midtstopper på lån fra Gunners fram til januar. Nordirsk landslagsspiller.
 • Bez Lubala fra Crawley Town til Blackpool. 22 år gammel spiss som har skrevet treårskontrakt med Blackpool.
 • Jordan Williams fra Rochdale til Blackpool. 24 år gammel midtbanespiller som kommer gratis. Har tidligere gått gradene i Liverpool.
 • Alex Fojticek fra Manchester United til Blackpool. 20 år gammel keeper fra Slovakia som kommer på lån hele sesongen.
 • Jordan Gabriel fra Nottingham Forest til Blackpool. 22 år gammel forsvarsspiller som skrev under på en ny kontrakt med Forest for deretter å signere en utlånsavtale med Blackpool for hele 2020/21-sesongen.
 • Luke Garbutt fra Everton til Blackpool. 27 år gammel forsvarsspiller som kommer gratis fra Everton. Var utlånt til Ipswich forrige sesong.
 • Daniel Kemp fra West Ham til Blackpool. 21 år gammel midtbanespiller som har skrevet under på en låneavtale for hele sesongen.
 • Ethan Robson fra Sunderland til Blackpool. 23 år gammel midtbanespiller som har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Demetri Mitchell fra Manchester United til Blackpool. 23 år gammel forsvarsspiller med én førstelagskamp for United. Skrevet under på en toårskontrakt med Blackpool etter å ha blitt frigitt.
 • Luke McCormick fra Chelsea til Bristol Rovers. 21 år gammel midtbanespiller som kommer på lån for hele sesongen. Var utlånt til Shrewsbury forrige sesong. Spilte åtte kamper for dem.
 • Brandon Hanlan fra Gillingham til Bristol Rovers. 23 år gammel spiss som har skrevet under på en toårskontrakt.
 • David Tutonda fra Barnet til Bristol Rovers. 24 år gammel venstreback som kommer gratis. Har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Zain Westbrooke fra Coventry til Bristol Rovers. 23 år gammel midtbanespiller som har skrevet treårskontrakt.
 • Jack Roles fra Tottenham til Burton. 21 år gammel midtbanespiller på lån fram til januar. Var utlånt til Cambridge forrige sesong.
 • Michael Bostwick fra Lincoln til Burton. 32 år gammel forsvarsspiller som har skrevet under på en ettårskontrakt.
 • Neal Eardley fra Lincoln til Burton. 31 år gammel forsvarsspiller som var kontraktløs etter at hans kontrakt med Lincoln hadde gått ut.
 • Luke Varney fra Cheltenham til Burton. 38 år gammel tidligere Pompey-spiss. Overgangen er omtalt lenger oppe i denne artikkelen.
 • Kane Hemmings fra Dundee til Burton. 29 år gammel spiss som har skrevet under på en toårskontrakt med Burton.
 • Indiana Vassilev fra Aston Villa til Burton. 19 år gammel angrepsspiller fra USA. På lån hele sesongen. U20-landslagsspiller for USA.
 • Owen Gallagher. Klubbløs til Burton. 21 år gammel venstreback med fortid i Nottingham Forest. Var klubbløs etter å ha blitt frigitt.
 • Kieran O’Hara fra Manchester United til Burton. 24 år gammel keeper som har skrevet under på en toårskontrakt etter å ha blitt frigitt av Manchester United. Var utlånt til Burton forrige sesong.
 • Marcus Maddison fra Peterborough til Charlton. Målfarlig midtbanespiller som var ønsket av Charlton også forrige sesong. Kommer gratis ettersom hans kontrakt med Peterborough var gått ut.
 • Akin Famewo fra Norwich City til Charlton. 21 år gammel forsvarsspiller med én førstelagskamp for Norwich. Utlån hele sesongen.
 • Ben Watson fra Nottingham Forest til Charlton. Veteran, som i sin tid ble matchvinner for Wigan i FA-cupfinalen på Wembley, kommer gratis fra Nottingham Forest.
 • Dylan Levitt fra Manchester United til Charlton. 19 år gammel midtbanespiller som debuterte for Wales sitt A-landslag i år. På lån hele sesongen.
 • Conor Washington fra Hearts til Charlton. 28 år gammel spiss med landskamper for Nord-Irland. Har skrevet under på en toårskontrakt med Charlton.
 • Alex Gilbey fra MK Dons til Charlton. 25 år gammel midtbanespiller som har skrevet under på en treårskontrakt med Charlton.
 • Omar Beckles fra Shrewsbury til Crewe. 28 år gammel forsvarsspiller som har skrevet en ettårskontrakt med Crewe etter å ha blitt frigitt av Shrewsbury.
 • Donervon Daniels fra Luton Town til Crewe. 26 år gammel forsvarsspiller som kommer gratis. Midtstopperen har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Luke Murphy fra Bolton til Crewe. Tidligere kaptein Crewe som nå returnerer til klubben etter at hans kontrakt med Bolton gikk ut. Skrev under på en toårskontrakt.
 • Andy Butler fra Scunthorpe til Doncaster. 36 år gammel forsvarsspiller som forlot Doncaster i 2019. Etter én sesong i Scunthorpe returnerer han nå til Doncaster.
 • Taylor Richards fra Brighton til Doncaster. 19 år gammel midtbanespiller på lån hele sesongen. Kom til Brighton fra Manchester City i fjor sommer.
 • Tyreece John-Jules fra Arsenal til Doncaster 19 år gammel angrepsspiller som kommer på sesonglangt lån.
 • Ed Williams fra Kidderminster til Doncaster. 25 år gammel midtbanespiller som imponerte nok på prøvespill til at han fikk toårskontrakt.
 • Rayhaan Tulloch fra WBA til Doncaster. 19 år gammel angrepsspiller som gjenforenes med sin tidligere manager i WBA, Darren Moore. På lån for hele sesongen.
 • Josef Bursik fra Stoke City til Doncaster. 20 år gammel keeper som var utlånt til Accrington Stanley forrige sesong. På lån hele sesongen.
 • Cameron John fra Wolverhampton til Doncaster. 21 år gammel forsvarsspiller som var på lån i klubben forrige sesong. Nå signerer han permanent. Han skrevet under på en toårskontrakt.
 • Barrie McKay fra Swansea til Fleetwood. 25 år gammel spiss som kommer på lån for hele sesongen. Spilte litt på lån i Fleetwood også i 2019/20.
 • Joel Coleman fra Huddersfield til Fleetwood. 24 år gammel som ble frigitt av Huddersfield. Har skrevet toårskontrakt med Fleetwood.
 • Mark Duffy fra Sheffield United til Fleetwood. 34 år gammel midtbanespiller som har skrevet under på en ettårskontrakt etter å ha blitt frigitt av Sheffield United.
 • Sam Finley fra Accrington Stanley til Fleetwood. 28 år gammel midtbanespiller som ble frigitt av Accrington Stanley.
 • Morgan Boyes fra Liverpool til Fleetwood. 19 år gammel forsvarsspiller på lån fra Liverpool hele sesongen. U-landskamper for Wales.
 • Jayson Leutwiler fra Blackburn til Fleetwood. 31 år gammel keeper fra Canada som spilte 13 kamper for Blackburn i løpet av sine tre sesonger der. Frigitt av Blackburn i sommer.
 • Sam Stubbs fra Middlesbrough til Fleetwood. 21 år gammel forsvarsspiller som kommer gratis. Kom til Middlesbrough fra Wigan i 2018, men spilte aldri en kamp for sin nye klubb. Har skrevet en toårskontrakt med Fleetwood.
 • Jordan Rossiter fra Rangers til Fleetwood. 23 år gammel midtbanespiller som kommer permanent etter at hans kontrakt med Rangers gikk ut.
 • Declan Drysdale fra Coventry til Gillingham. 2o år gammel forsvarsspiller på lån hele sesongen. Ble hentet til Coventry fra Tranmere forrige sesong.
 • Christian Maghoma fra Arka Gdynia til Gillingham. 22 år gammel midtstopper med fortid i Tottenham. Kommer gratis.
 • Dominic Samuel fra Blackburn til Gillingham. 26 år gammel spiss som ble frigitt fra Blackburn i sommer. Returnerer til klubben han spilte for i 2015/16.
 • Josh Eccles fra Coventry til Gillingham. 20 år gammel midtbanespiller som kommer på lån for hele sesongen.
 • Jordan Graham fra Wolverhampton til Gillingham. Ving som kommer gratis fra Wolves. 25 år gammel, men har kun spilt 17 førstelagskamper de siste seks årene.
 • Jacob Mellis fra Bolton til Gillingham. 29 år gammel midtbanespiller som ble frigitt av Bolton i sommer. Startet karrieren sin i Chelsea.
 • Zech Medley fra Arsenal til Gillingham. 20 år gammel midtstopper som ikke har debutert for Arsenal ennå. Kommer på lån hele sesongen.
 • Kyle Dempsey fra Fleetwood til Gillingham. 24 år gammel midtbanespiller som kommer gratis fra divisjonskollega Fleetwood.
 • Alex MacDonald fra Mansfield til Gillingham. 30 år gammel angrepsspiller som også tidligere i karrieren har spilt under Gillingham-manager Steve Evans.
 • Trae Coyle fra Arsenal til Gillingham. 19 år gammel angrepsspiller som kommer på lån for hele 2020/21-sesongen.
 • Vadaine Oliver fra Northampton til Gillingham. 28 år gammel spiss som takket nei til ny kontrakt med Northampton.
 • Robbie McKenzie fra Hull til Gillingham. 21 år gammel forsvarsspiller som har spilt 26 kamper i Championship for Hull. Kommer på permanent overgang.
 • Scott Robertson fra Celtic til Gillingham. 19 år gammel midtbanespiller på sesonglangt utlån fra de skotske mesterne.
 • Regan Slater fra Sheffield United til Hull. 21 år gammel midtbanespiller som lånes ut for hele sesongen. Har de to siste sesongene vært utlånt til henholdsvis Carlisle og Scunthorpe i League Two.
 • Greg Docherty fra Rangers til Hull. 23 år gammel midtbanespiller som forrige sesong var på lån i Hibernian. Har skrevet under på en treårskontrakt.
 • Hakeep Adelakun fra Bristol City fra Hull. 24 år gammel ving som kommer på lån for hele sesongen. Har kun spilt fem kamper for Bristol City etter å ha kommet dit for to år siden.
 • Thomas Mayer fra SC Austria Lustenau til Hull. 25 år gammel angrepsspiller som gikk gradene ti Wolfsburg, men som har spilt mesteparten av karrieren sin i Østerrike.
 • Alfie Jones fra Southamp*** til Hull. 22 år gammel forsvarsspiller kjøpt for en ikke offentliggjort overgangssum.
 • Richie Smallwood fra Blackburn til Hull. 29 år gammel midtbanespiller som kommer gratis fra Blackburn. Har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Lewie Coyle fra Fleetwood til Hull. 24 år gammel back som har skrevet en treårskontrakt med Hull etter at de betalte Fleetwood en “betydelig” overgangssum.
 • Josh Emmanuel fra Bolton til Hull. 22 år gammel høyreback som kommer gratis. Har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Keanan Bennetts fra Borussia Mönchengladbach til Ipswich. 20 år gammel spiss som har u-landskamper for både England og Tyskland. Kom til tysk fotball fra Tottenham. Har spilt én kamp for den tyske klubben. På lån hele sesongen.
 • Mark McGuiness fra Arsenal til Ipswich. 19 år gammel midtstopper som kommer på et sesonglangt lån fra Arsenal. Har u-landskamper for Irland.
 • Stephen Ward fra Stoke til Ipswich. 34 år gammel tidligere irsk landslagsspiller. Forsvarsspiller som har skrevet under på en ettårskontrakt med Ipswich.
 • David Cornell fra Northampton til Ipswich. 29 år gammel keeper som har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Oliver Hawkins fra Pompey til Ipswich. Denne overgangen har vi omtalt i egen artikkel. Spissen forlot Pompey da kontrakten hans gikk ut i sommer.
 • Brennan Johnson fra Nottingham Forest til Lincoln. Angrepsspiller som kommer på lån hele sesongen. 19 gammel walisisk U21-landslagsspiller.
 • Remy Howarth fra Cefn Druids til Lincoln. 22 år gammel midtbanespiller som fikk kontrakt etter å ha prøvespilt.
 • Joe Walsh fra MK Dons til Lincoln. 28 år gammel forsvarsspiller som har skrevet under på en ettårskontrakt med Lincoln etter at kontrakten med MK Dons gikk ut.
 • Alex Palmer fra WBA til Lincoln. Keeper som kommer på lån fra Premier League-klubben. 24 år gammel. Kontrakt ut sesongen.
 • Liam Bridcutt fra Nottingham Forest til Lincoln. 31 år gammel midtbanespiller som var tilgjengelig da hans kontrakt med Forest gikk ut i sommer.
 • Callum Morton fra WBA til Lincoln. Spiss på 20 år som kommer på lån ut sesongen. Scoret åtte mål på tolv kamper da han var utlånt til Northampton Town.
 • Theo Archibald. Klubbløs til Lincoln. Skotsk U21-landslagsving som fyller 22 år i år. Forlot Macclesfield i mai og har vært klubbløs siden.
 • Adam Jackson fra Hibernian til Lincoln. 26 år gammel forsvarsspiller på permanent overgang. Har u-landskamper for England.
 • Timothy Eyoma fra Tottenham til Lincoln. Forsvarsspiller på sesonglangt lån. Har mange u-landskamper for England.
 • Scott Fraser fra Burton til MK Dons. 25 år gammel skotsk midtbanespiller som kommer gratis fra Burton. Har spilt over 200 førstelagskamper i sin karriere.
 • Warren O’Hora fra Brighton til MK Dons. 21 år gammel forsvarsspiller på sesonglangt utlån. Har u-landskamper for Irland.
 • Lasse Sørensen fra Stoke City til MK Dons. Midtbanespiller med u-landskamper for Danmark lånes ut for hele sesongen. 20 år gammel. Spilte seks kamper for Stoke forrige sesong.
 • Louis Thompson fra Norwich City til MK Dons. 25 år gammel midtbanespiller som var på lån i MK Dons forrige sesong. På sesonglangt lån denne sesongen.
 • Richard Keogh. Klubbløs til MK Dons. 33 år gammel irsk forsvarsspiller som har stått uten klubb etter å ha fått sparken i Derby County forrige sesong. Han hadde da fått en alvorlig kneskade etter å ha sittet på med promillekjørende lagkamerat.
 • Danny Rose fra Mansfield til Northampton. Spiss, og altså ikke midtbanespiller Danny Rose som spilte for Pompey, som skrev under på en toårskontrakt med Northampton. 26 år gammel.
 • Ricky Korboa fra Carshalton til Northampton. 23 år gammel angrepsspiller som har gjort det bra utenfor ligasystemet. Har skrevet en ettårskontrakt med opsjon på ett år til.
 • Jack Sowerby fra Fleetwood til Northampton. 25 år gammel midtbanespiller har skrevet under på en toårskontrakt med Northampton. Ikke offentliggjort overgangsbeløp.
 • Benny Ashley-Sea fra Wolverhampton til Northampton. 21 år gammel spiss som kommer på permanent basis. Har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Cian Bolger fra Lincoln City til Northampton. 28 år gammel midtstopper som kommer permanent. Har skrevet ettårskontrakt.
 • Fraser Horsfall fra Macclesfield til Northampton. 23 år gammel forsvarsspiller som har skrevet under på en toårskontrakt.
 • Jonathan Mitchell fra Derby County til Northampton. 25 år gammel keeper som kommer på lån hele sesongen.
 • Luka Racic fra Brentford til Northampton. Dansk U21-landslagsspiller som kommer på lån for hele sesongen fra Championship-klubben Brentford.
 • Sam Winnall fra Sheffield Wednesday til Oxford. 29 år gammel spiss som ble frigitt av Sheffield Wednesday. Skrev under på en toårskontrakt med Oxford.
 • Marcus McGuane fra Nottingham Forest til Oxford. 21 år gammel midtbanespiller som kommer på lån hele sesongen.
 • Liam Kelly fra Feyenoord til Oxford. 24 år gammel midtbanespiller som kommer på lån fra Feyenoord for hele sesongen. Var også på lån i Oxford forrige sesong.
 • Sean Clare fra Hearts til Oxford. Midtbanespiller/høyreback som har skrevet under på en treårskontrakt med Oxford.
 • Derick Osei Yaw. Klubbløs til Oxford. 21 år gammel spiss med u-landskamper for Frankrike. Har skrevet under en toårskontrakt med Oxford.
 • Dylan Asonganyi fra MK Dons til Oxford. 19 år gammel spiss som har skrevet under en ettårskontrakt med Oxford.
 • Sammie Szmodics fra Bristol City til Peterborough. Offensiv midtbanespiller som var god på lån i Peterborough forrige sesong. Er nå kjøpt for et ikke offentliggjort beløp. 24 år gammel. Var linket også til Pompey.
 • Ronnie Edwards fra Barnet til Peterborough. 17 år gammel forsvarsspiller som har skrevet under på en treårskontrakt med Peterborough.
 • Ryan Broom fra Cheltenham til Peterborough. 23 år gammel waliser som er offensiv midtbanespiller. Skrev treårskontrakt.
 • Reece Brown fra Huddersfield til Peterborough. 24 år gammel midtbanespiller på lån hele sesongen. Var også på lån i Peterborough forrige sesong.
 • Ethan Hamilton fra Manchester United til Peterborough. 21 år gammel midtbanespiller som ble frigitt av Manchester United i sommer.
 • Jonson Clarke-Harris fra Bristol Rovers til Peterborough. 26 år gammel spiss som har skrevet under på en fireårskontrakt. Overgangssummen er ikke offentliggjort. Scoret 16 mål for Bristol Rovers forrige sesong.
 • Tyrese Fornah fra Nottingham Forest til Plymouth. 21 år gammel midtbanespiller på lån hele sesongen. Gikk gradene i Brighton før han gikk gratis til Nottingham Forest for to år siden.
 • Jerome Opoku fra Fulham til Plymouth. Forsvarsspiller på lån fram til januar. 21 år gammel. Var på utlån i Accrington Stanlet forrige sesong.
 • Panutche Camara fra Crawley til Plymouth. 23 år gammel midtbanespiller som takket nei til ny kontrakt med Crawley.
 • Lewis Macleod fra Wigan til Plymouth. 26 år gammel som forlot Wigan i sommer. Spilte tolv kamper i Championship for Wigan forrige sesong.
 • Kelland Watts fra Newcastle til Plymouth. 20 år gammel midtstopper som kommer på lån hele sesongen. Har u-landskamper for England.
 • George Cooper fra Peterborough til Plymouth. 23 år gammel midtbanespiller som har skrevet en treårskontrakt med Plymouth etter at de kom til enighet med Peterborough om en overgangssum.
 • Ben Reeves fra MK Dons til Plymouth. 28 år gammel midtbanespiller som ble frigitt av MK Dons. Spilte kun fire kamper for klubben forrige sesong, men står med totalt over 100 kamper for MK Dons.
 • Jack Ruddy. Klubbløs til Plymouth. 22 år gammel skotsk keeper som ble frigitt av Leganes B etter forrige sesong. Har skrevet en korttidskontrakt med Plymouth.
 • Frank Nouble fra Colchester til Plymouth. 28 år gammel spiss som scoret fem mål for Colchester forrige sesong. Kommer gratis.
 • Jake Beesley fra Solihull til Rochdale. 23 år gammel spiss som kommer for et ikke offentliggjort beløp. Har gjort sine saker bra utenfor ligasystemet.
 • Alex Newby fra Chorley til Rochdale. 24 år gammel midtbanespiller som har skrevet under på en toårskontrakt med Rochdale.
 • Stephen Humphrys fra Southend til Rochdale. 22 år gammel spiss som er tilbake i klubben hvor han har vært på lån tidligere i karrieren.
 • Gavin Bazunu fra Manchester City til Rochdale. 18 år gammel irsk U21-landslagskeeper som kommer på lån for hele sesongen.
 • Yeboah Amankwah fra Manchester City til Rochdale. 19 år gammel forsvarsspiller som kommer på et sesonglangt utlån.
 • Shilow Tracey fra Tottenham til Shrewsbury. 22 år gammel midtbanespiller som ikke har debutert for Tottenham ennå. Kommer på et sesonglangt lån.
 • Matt Millar fra Newcastle Jets til Shrewsbury. 24 år gammel australsk forsvarsspiller på lån. Overgangen kan bli gjort permanent.
 • Leon Clarke fra Sheffield United til Shrewsbury. Rutinert spiss som kommer gratis. Har spilt for 17 klubber i sin karriere.
 • Matija Sarkic fra Wolverhampton til Shrewsbury. Landslagskeeper fra Montenegro på 23 år. Har gått gradene i Anderlechts akademi. Nå lånes han ut for sesongen fra Wolves.
 • Jan Zamburek fra Brentford til Shrewsbury. 19 år gammel midtbanespiller på lån fra Brentford hele sesongen.
 • Marlon Fossey fra Fulham til Shrewsbury. 21 år gammel forsvarsspiller som kommer på sesonglangt lån. U20-landslagsspiller for USA.
 • Rekeil Pyke fra Huddersfield til Shrewsbury. 22 år gammel spiss som har skrevet treårskontrakt etter at hans kontrakt med Huddersfield gikk ut.
 • Scott High fra Huddersfield til Shrewsbury. 18 år gammel midtbanespiller som kommer på sesonglangt lån fra Champtionship-klubben.
 • Josh Daniels fra Glenavon til Shrewsbury. 24 år gammel ving som har skrevet toårskontrakt etter å ha kommet fra den nordirske klubben.
 • Morgan Feeney fra Everton til Sunderland. 23 år gammel forsvarsspiller med en rekke u-landskamper for England. Har skrevet korttidskontrakt med Sunderland.
 • Remi Matthews fra Bolton til Sunderland. 26 år gammel keeper har skrevet under på en ettårskontrakt med Sunderland.
 • Danny Graham fra Blackburn til Sunderland. 35 år gammel spiss som ble frigitt av Blackburn. Har skrevet under på en ettårskontrakt med Sunderland, en klubb han også spilte for før han gikk til Blackburn.
 • Jonathan Grounds fra Birmingham til Swindon. Kommer gratis. 32 år gammel forsvarsspiller som har skrevet under på en ettårskontrakt.
 • Joe Fryer. Klubbløs til Swindon. 24 år gammel keeper som har spilt for Middlesbrough tidligere. Har slitt mye med skader.
 • Matej Kovar fra Manchester United til Swindon. Keeper som kommer på lån hele sesongen. 20 år gammel u-landslagsspiller fra Tsjekkia.
 • Akin Odimayo fra Reading til Swindon. 20 år gammel forsvarsspiller som ble frigitt av Reading i sommer. Har skrevet en ettårskontrakt med Swindon.
 • Jordan Stevens fra Leeds United til Swindon. 20 år gammel midtbanespiller kommer på lån for hele sesongen. Har seks førstelagskamper for Leeds.
 • Matt Smith fra Arsenal til Swindon. 19 år gammel midtbanespiller som kommer på lån for hele 2020/21-sesongen.
 • Jonny Smith fra Bristol City til Swindon. 23 år gammel ving som kommer på lån for hele sesongen. Skrev nylig under på en ny toårskontrakt med Bristol City.
 • Joel Grant fra Plymouth til Swindon. 33 år gammel spiss som ble frigitt av Plymouth. Har skrevet en ettårskontrakt med Swindon.
 • Darnell Johnson fra Leicester til Wigan. Forsvarsspiller med u-landskamper for England. På lån fram til januar.
 • Nathan Cameron fra Macclesfield til Wigan. 28 år gammel forsvarsspiller på korttidskontrakt. Ble frigitt av Macclesfield.
 • Tom James fra Hibernian til Wigan. 24 år gammel forsvarsspiller på lån fra Hibernian. Låneavtalen går fram til januar.
 • Josh Clarke. Klubbløs til Wigan. 26 år gammel back med fortid i Brentford. Var utlånt til Burton forrige sesong.
 • Dan Gardner. Klubbløs til Wigan. 30 år gammel midtbanespiller som har en fortid i Oldham og Chesterfield.
 • Viv Solomon-Otabor. Klubbløs til Wigan. Omtalt i starten på artikkelen.
 • Daniel Csoka fra Wolverhampton til AFC Wimbledon. 20 år gammel ungarsk forsvarsspiller som ble frigitt av Wolverhampton. Fikk aldri sin debut for Wolves.
 • Ethan Chislett fra Aldershot til AFC Wimbledon. 21 år gammel midtbanespiller som kommer gratis fra Aldershot.
 • Ollie Palmer fra Crawley til AFC Wimbledon. 28 år gammel spiss som sa nei til ny kontrakt med Crawley. Har scoret mye mål i League Two de siste årene.
 • Connal Trueman fra Birmingham til AFC Wimbledon. 24 år gammel keeper som har gått gradene i Birmingham. Kommer på lån hele sesongen.
 • Alex Woodyard fra Peterborough til AFC Wimbledon. 27 år gammel midtbanespiller som kommer gratis. Var også utlånt til Tranmere forrige sesong.
 • Ryan Longman fra Brighton til AFC Wimbledon. 19 år gammel angrepsspiller som kommer på lån for hele sesongen.
 • Jaakko Oksanen fra Brentford til AFC Wimbledon. Finsk u-landslagsspiller som kommer på lån for hele sesongen.
 • Steve Seddon fra Birmingham til AFC Wimbledon. Omtalt i starten på artikkelen.