Konkurrentene er i gang med å forsterke seg

Pompey har ikke hentet inne noen nye spillere foran 2020/21-sesongen ennå, men det har våre konkurrenter. 


NYHETER: Det er som ventet lite overgangssummer i omløp i sommer. Det handler stort sett om spillere som kommer gratis. Pompey skal da også være nær å signere Sean Raggett gratis fra Norwich, men den er ikke i boks ennå. Det er heller ikke re-signeringen av Lee Brown.

Én tidligere Pompey-spiller har flyttet på seg i sommer. Det er spissen Eoin Doyle.

Eoin Doyle spilte kun 12 kamper og scoret to mål i sin korte Pompey-karriere. Han var da på lån fra Preston. Det var snakk om at Pompey ville hente ham permanent etter opprykket til League One, men manager Paul Cook forsvant – og det gjorde også Pompeys interesse. Gikk til Bradford, men lyktes ikke her. Ble lånt ut til Swindon og var toppscorer for laget som vant League Two forrige sesong. Hadde tilbud om å signere permanent for Swindon da han sto uten kontrakt i sommer, men valgte overraskende nok å skrive under for Bolton i stedet. Bolton rykket som kjent ned fra League One til League Two. 32-åringen fikk en god treårskontrakt der.

SE OGSÅ: Eoin Doyles spillerprofil

 

Overganger til League One

Det er ellers verdt å merke seg at noen av våre rivaler i League One kommende sesong er i gang med å signere spillere til kommende sesong. Her er liten oversikt over hva som har skjedd så langt i sommer:

  • Matty Taylor gratis fra Bristol City til Oxford. Spissen scoret 17 mål på utlån til Oxford forrige sesong. Nå har Oxford altså sikret seg spilleren permanent.
  • Jason Lokilo gratis fra Crystal Palace til Doncaster. Vingen var utlånt fra Palace til Doncaster forrige sesong, men spilte kun én kamp. Nå har Doncaster signert ham permanent på en ettårskontrakt.
  • Bailey Wright gratis fra Bristol City til Sunderland. Han er en forsvarsspiller fra Australia som spilte i Sunderland på lån fra Bristol City forrige sesong. Nå har han skrevet en toårskontrakt med Sunderland.
  • Aiden O’Brien gratis fra Millwall til Sunderland. Spiss som tidligere har rykket opp fra League One med Millwall er ferdig i London-klubben etter åtte år der. Nå skal han prøve å skyte Sunderland opp.
  • Callum Camps gratis fra Rochdale til Fleetwood. Midtbanespiller som hadde tilbud fra flere klubber etter at kontrakten hans gikk ut. Valgte Fleetwood. Omtales som en svært god signering.
  • Steven Lawless gratis fra Livingston til Burton. 29 år gammel ving som blir Burtons nye manager Jake Buxtons første signering. Har tidligere spilt i Skottland hele sin karriere.
  • Mikael Mandron gratis fra Gillingham til Crewe. Fransk spiss med fortid i blant annet Sunderland skal nå spille for nyopprykkede Crewe.
  • Offrande Zanzala gratis fra Accrington Stanley til Crewe. 23 år gammel spiss som har skrevet ettårskontrakt med Crewe. Scoret 8 mål på 28 kamper for Accrington, men valgte å ikke forlenge med dem.
  • Ryan Jackson gratis fra Colchester til Gillingham. Forsvarsspiller som har spilt i Gillingham også tidligere. Spilte play-off for Colchester i sommer, men da det ikke ble opprykk til League One med Colchester, sørget han for at det blir League One på han kommende sesong likevel med en overgang til Gillingham.
  • Daniel Gyollai gratis fra Wigan til Peterborough. Ungarsk keeper kom til Wigan fra Stoke for ett år siden. Nå forlater han kriserammede Wigan (som rykket ned til League One på grunn av at de fikk tolv minuspoeng etter å ha havnet under administrasjon) til fordel for en klubb som helt sikkert vil gå for opprykk 2020/21.
  • Jonah Ayunga fra Havant & Waterlooville til Bristol Rovers. Spiss fra vår lokale vennskapsklubb som nå tar steget fra National League South, hvor han var toppscorer med 17 mål forrige sesong, til League One. En spiss som Pompey helt sikkert har sett i aksjon ved flere anledninger, men trolig ikke bedømt som god nok.
  • Sam Nicholson gratis fra Colorado Rapids til Bristol Rovers. 25 år gammel skotsk ving som har spilt i USA de siste sesongene.
  • Max Ehmner gratis fra Gillingham til Bristol Rovers. Solid midtstopper som har over 200 kamper for Gillingham. 28 år gammel.
  • Jack Baldwin gratis fra Sunderland tiil Bristol Rovers. 27 år gammel forsvarsspiller som kom til Sunderland fra Peterborough for to år siden. Var utlånt til Salford i League Two forrige sesong.
  • Josh Grant gratis fra Chelsea til Bristol Rovers. 21 år gammel spiller som kan spille både i forsvar og på midtbanen. Var utlånt til Plymouth forrige sesong.
  • CJ Hamilton for et ikke offentliggjort beløp fra Mansfield til Blackpool. 25 år gammel ving som scoret tre mål på 41 kamper for Mansfield forrige sesong. Har nå skrevet under på en treårskontrakt med Blackpool.
  • Jerry Yates for et ikke offentliggjort beløp fra Rotherham til Blackpool. Spiss som scoret 13 mål på utlån til Swindon da de rykket opp fra League Two forrige sesong. 23 år gammel. Omtales som hardtarbeidende.
  • Oliver Sarkic gratis fra Burton til Blackpool. U21-landslagsspiller fra Montenegro som ikke fikk fornyet sin kontrakt med Burton. Skrev i stedet under for divisjonskollega Blackpool. Midtbanespiller som spilte 37 kamper og scoret fem mål for Burton forrige sesong.
  • Marvin Ekpiteta gratis fra Leyton Orient til Blackpool. 24 år gammel forsvarsspiller som var ønsket med videre i Leyton Orient, men Ekpiteta valgte å takke nei til fordel for Blackpool.
  • Keshi Anderson gratis fra Swindon til Blackpool. Spiss som scoret seks mål på 20 kamper for Swindon da de vant League Two forrige sesong. Hadde tilbud om å bli, men valgte å heller skrive under for Blackpool.
  • Luke McCormick gratis fra Swindon til Plymouth. Veterankeeper som har spilt for Swindon de to siste sesongene. Nå returnerer han til Plymouth for tredje gang i sin karriere. Står med 347 kamper fra Plymouth fra før.
  • Ryan Hardie på lån fra Blackpool til Plymouth. Scoret sju mål på 13 kamper da han var utlånt til Plymouth i League Two forrige sesong. Var således delaktig i opprykket til League One.
  • Diallang Jaiyesimi gratis fra Norwich til Swindon. Offensiv midtbanespiller som var på lån i Swindon forrige sesong. Scoret fem mål på 23 kamper da Swindon rykket opp fra League Two.
  • Christopher Missilou gratis fra Oldham til Northampton. 28 år gammel midtbanespiller som spilte 34 kamper for Oldham forrige sesong.
  • Conor McGrandles gratis fra MK Dons til Lincoln. 24 år gammel midtbanespiller som blir i League One etter at MK Dons rykket ned. Etter tre sesonger i MK Dons skal han nå spille for Lincoln City.
  • Ethan Ross gratis fra Colchester til Lincoln. Keeper som kun har spilt åtte kamper på to sesonger i Colchester. Ønsker en ny start i Lincoln.
  • Lewis Montsma gratis fra Dordrecht til Lincoln. 22 år gammel nederlandsk midtstopper signerte en treårskontrakt med Lincoln.
  • Festus Arthur for et ikke offentliggjort beløp fra Stockport til Hull. Arthur er en 20 år gammel midtstopper.
  • Mallik Wilks for et ikke offentliggjort beløp fra Barnsley til Hull. Wilks er spiss og spilte slutten på forrige sesong på lån fra Barnsley.

Sunderland har for øvrig også solgt sin 18 år gamle forsvarsspiller Bali Mumba til Norwich for et ikke offentliggjort beløp, mens keeper Jon McLaughlin (32) gikk gratis fra Sunderland til skotske Glasgow Rangers.