Brown og Raggett signerte

Lee Brown og Sean Raggett har begge skrevet under på toårskontrakter med Pompey.


NYHETER: Det har vært varslet og i går kveld kom nyheten om at Lee Brown har valgt å forlenge sin kontrakt med Pompey samtidig som Sean Raggett kommer på permanent overgang fra Norwich.

Midtstopper Raggett var på lån i Pompey forrige sesong og scoret to mål på 38 kamper fra sin midtstopperposisjon. Selv om Norwich rykket ned fra Premier League til Championship, ønsket de ikke å forlenge kontrakten til den 26 år gamle stopperkjempen.

SE OGSÅ: Sean Raggetts spillerprofil

– Jeg har snakket mye med manageren (Jackett) og det er ingen tvil om at opprykk er målet her kommende sesong. Han ønsker at jeg skal være en del av det. Jeg trivdes med han og guttene her i Portsmouth forrige sesong og jeg er veldig glad for å være tilbake. 

– Vi var litt uheldige forrige sesong, men vi ser fram til å komme i gang igjen for å jakte opprykk. Det er en utfordring jeg ser fram til og jeg har tro på at vi kommer til å være med helt der oppe. Jeg føler meg i mye bedre form nå enn jeg gjorde da jeg kom her før forrige sesong og jeg tror jeg vil levere enda bedre i sesongen som kommer, sier Raggett til Pompeys offisielle webside.

Manager Kenny Jackett kommenterer overgangen slik:

– Det tok Sean litt tid å komme i gang etter skaden han hadde i fjor sommer, men han gjorde store framskritt og jeg tror han kommer til å gjøre det bra for oss.

 

Var ønsket av flere klubber

Venstreback Lee Browns kontrakt gikk ut i sommer. Med Steve Seddon tilbake i Birmingham og Brandon Haunstrup til Kilmarnock, sto vi derfor plutselig uten venstrebacker etter å ha hatt tre venstrebacker siden januar.

SE OGSÅ: Lee Browns spillerprofil

Rutinerte Brown var hele tiden ønsket med videre av manager Kenny Jackett, og selv om han var ønsket av flere andre klubber nå som han sto uten kontrakt er Brown veldig glad for at det blir to nye år på Fratton Park.

– Jeg er svært glad for å ha skrevet under på en ny toårskontrakt og jeg ser med spenning fram til sesongstart. Vi er alle klare for å gi alt for et nyt forsøk på å klare opprykk. 

– Det var naturligvis svært skuffende å ryke på straffespark mot Oxford i play-off i sommer, men det har hjulpet med noen ukers ferie nå slik at vi er klare igjen. Vi kommer til å jobbe ekstremt hardt for å oppnå suksess kommende sesong.

– Forrige sesong ble litt frustrerende for meg ettersom jeg hadde litt skader. Det har jeg ikke vært plaget med tidligere i karrieren. Men nå er jeg veldig klar. Vi skulle bare ønsket at vi kunne ha fansen med oss på tribunen. De lager en fantastisk atmosfære på Fratton Park. Men vi står midt i en pandemi og må forholde oss til det. Forhåpentligvis er fansen likevel snart tilbake igjen, sier Brown til Pompeys offisielle webside.

Manager Kenny Jackett kommenterer:

– Lee spilte veldig godt i play-off-kampene mot Oxford, og han er en rutinert forsvarsspiller som også bidrar bra offensivt. Vi er svært glade for at han valgte å signere for oss.


Under følger diverse tweets med reaksjoner på at Brown og Raggett har skrevet under: