Sesongoppkjøringen er i gang

Pompey-spillerne startet denne uka oppkjøringen til 20/21-sesongen.


NYHETER: Sesongen 2020/21 starter seks uker senere enn vanlig, men skal fortsatt være ferdig i mai. Det betyr enda tettere kampprogram med enda flere midtukekamper kommende sesong.

– Det blir en veldig intens sesong nå med sesongstart seks uker senere enn opprinnelig planlagt, men vi har spilt mange cupkamper de siste årene og er vant til tett kampprogram. Vi skal håndtere det. 

– Nå er vi i gang med oppkjøringen til den nye sesongen og det er viktig at vi trener riktig og godt slik at vi er klare og i god form når 1. serierunde skal spilles, sier manager Kenny Jackett til Pompeys offisielle webside.

 

Neppe mange nye spillere

Han vil ikke driste seg til å spå hvem som blir de hardeste konkurrentene om opprykk til Championship. Et opprykk hele klubben har som en klar målsetting.

– Hver sesong er det noen lag som er overraskende sterke. Hvem skulle for eksempel trodd at både Sunderland, Peterborough og Ipswich skulle havne utenfor play-off forrige sesong?

– Vi har vært gode over tid i begge de to siste sesongene, men vi feilet på siste hekk da vi skulle spille play-off. Nå går vi helt klart for å gjøre det enda bedre kommende sesong. Det er mye positivitet og energi på treningsfeltet her nå og vi har en god gruppe med spillere. Det kan bli noen endringer i spillerstallen før sesongstart, men ikke mange. Vi har noen nøkkelposisjoner hvor vi ønsker å forsterke oss, men spillergruppen er godt fordelt på de ulike lagdelene, sier manager Jackett.