Nok en spiller til belgisk fotball

Det var ventet at Pompey skulle signere Cameron McGeehan permanent før sesongstart. Det skjer ikke.


NYHETER: Cameron McGeehan var på lån i Pompey fra Barnsley fra januar og han spilte sin siste kamp i Pompey i play-off-semifinalen mot Oxford i sommer. Da spilte han en meget god kamp på midtbanen, men han huskes naturlig nok mest for at han var den eneste spilleren som bommet et straffespark i straffesparkkonkurransen.

Han returnerte til Barnsley etter det, men da Barnsley berget plassen i Championship ble det egentlig også klart at han var ferdig der selv om han hadde ett år igjen av sin kontrakt med klubben.

SE OGSÅ: Cameron McGeehans spillerprofil

Han var ute i kulden i Barnsley og Pompey kom med klare signaler om at de ønsket å hente ham permanent før den kommende sesongen. Nå skjer ikke det.

 

Treårskontrakt med Osstende

Cameron McGeehan har skrevet en treårskontrakt med den belgiske klubben KV Oostende. En klubb som for øvrig har samme eier som Barnsley: Pacific Media Group.

– Dette blir første gang jeg spiller utenfor England, men det blir fint for meg å komme ut av komfortsonen, sier McGeehan selv i en kort kommentar.

Det spekuleres i at McGeehan tilbys en bedre økonomisk avtale i Belgia enn hva Pompey kan tilby nå i League One. Spesielt med tanke på den ventede avgjørelsen om lønnstak i League One og League Two.

Det siste Cameron McGeehan gjorde i Pompey-drakt var å misse straffespark i straffesparkkonkurransen mot Oxford i play-off.