– Ingen bud på Curtis og Bass

I fjor sommer solgte Pompey Jamal Lowe og Matt Clarke. I år er det Ronan Curtis og Alex Bass som er linket til klubber på høyere nivå.


NYHETER: En av ulempene ved å feile i opprykkskampen er at klubbens mest attraktive spillere selges. Pompey har de siste sesongene sett spillere som Jamal Lowe (Wigan), Kal Naismith (Wigan), Matt Clarke (Brighton, utlånt til Brighton), Adam Webster (Ipswich, senere Bristol City og Brighton), Enda Stevens (Sheffield United) og Jed Wallace (Millwall) forlate Fratton Park.

Nå frykter mange at årets spiller, Christian Burgess (gratis til belgisk fotball), ikke blir den eneste som forlater oss etter at opprykket røk i år igjen. Ronan Curtis ble vår toppscorer og nummer to på kåringen av årets spiller. Den irske landslagsvingen var linket til flere klubber i Championship i januar, men Pompey priste han for høyt til at det ble noe salg. I stedet forlenget Curtis kontrakten med Pompey.

SE OGSÅ: Ronan Curtis sin spillerprofil

Nå er spørsmålet om Pompey klarer å holde på han. En rekke Championship-klubber skal være interessert og ifølge The News ser Brentford på Curtis som mannen som kan erstatte Said Benrahma om han selges til Premier League. Det er ventet etter at Brentford tapte play-off-finalen mot Fulham.

 

– Ønsker ikke å selge våre beste spillere

Det er derimot ikke kommet noen bud ennå på verken Curtis eller keeper Alex Bass ifølge Pompey-manager Kenny Jackett.

– Vi har ikke blitt kontaktet om eller fått noen bud på noen av våre spillere i sommer. Vi trenger heller ingen urolig sesongoppkjøring. Det ønsker vi ikke.  Om telefonen ringer og det kommer et bud, tar vi hånd om det da. Men å selge våre beste spillere er ikke noe vi har planer om å gjøre, sier Jackett til lokalavisa The News.

Vår unge keeper Alex Bass ble overraskende førstekeeper i januar og har holdt nullen i 8 av sine 25 kamper etter det.

SE OGSÅ: Alex Bass sin spillerprofil

Med sine 22 år er han blant de yngste førstekeeperne på et såpass høyt nivå. Det har ført til at flere klubber har fulgt ham tett. Premier League-klubben Crystal Palace og Championship-klubben Middlesbrough er de to klubbene som linkes mest til vår førstekeeper.

Alex Bass til høyre.