matt clarke kontraktHan har trolig vært vår beste spiller denne sesongen. Nå har Matt Clarke forlenget sin Pompey-kontrakt.

 

Pompey-supporterne fryktet at han skulle selges i januar-vinduet, men i stedet valgte Pompey og midstopper Matt Clarke å forlenge kontrakten på Fratton Park. Hans opprinnelige kontrakt gikk ut neste sesong (2018/19). Men nå har Clarke signert en ny kontrakt som går ut 2019/20-sesongen i stedet.

LES OGSÅ: Matt Clarkes spillerprofil

Det er med andre ord kun snakk om en forlengelse på ett år, men Clarke skal være så attraktiv nå at om Pompey ikke rykker opp neste sesong blir han trolig solgt. 

- En å bygge et lag rundt
- Matt er en av flere lovende unggutter i klubben og vi er veldig glade for at han har valgt å forlenge sin kontrakt. Vi prøver å bygge et lag som kan ta oss opp i Championship og Matt er en spiller vi kan bygge et slik lag rundt, kommenterer manager Kenny Jackett.

- Alle spillere ønsker å være i en god klubb, og jeg er veldig glad for å ha signert en ny avtale med Portsmouth. I likhet med de andre spilleren som kom hit under Paul Cook, kom jeg for å få klubben opp fra League Two. Vi har gjort det nå, men vi ønsker å fortsette framgangen. Som spiller trenger en spilletid for å utvikle seg, og akkurat det får jeg her på Fratton Park, kommenterer Clark selv.

Matt Clarke kom til Pompey fra Ipswich Town som en del av avtalen som tok vår lovende forsvarsspiller Adam Webster til Ipswich. Pompey fikk også et mellomlegg. Nå gjør Webster det bra i Ipswich og Clarke det bra i Pompey. Det har vært en avtale som begge spillere og begge klubber har kommet godt ut av.