stephen henderson100Det var ikke akkurat keeperplassen fansen ønsket å forsterke, men Stephen Henderson returnerer til Pompey. Lørdag overtar han trolig som førstekeeper.

 

Stephen Henderson skal spille for Pompey på lån fra Nottingham Forest ut 2017/18-sesongen. Den 29 år gamle keeperen kom til Pompey for sju år siden og viste seg som en meget god keeper da han var vårt førstevalg i 2011/12-sesongen. På grunn av finansielle problemer, så derimot Pompey seg nødt til å selge den lovende keeperen til West Ham allerede etter halvspilt sesong. Dermed ble det med 27 kamper for Pompey den gangen for Henderson. 27 kamper hvor han gjorde det så godt at han ble sett på som Pompeys beste spiller den halve sesongen.

LES OGSÅ: Stephen Hendersons spillerprofil

Nå er han derimot tilbake igjen, og mye tyder på at det er Henderson som står i mål for Pompey i morgendagens hjemmekamp mot Doncaster. Luke McGee har vært god for oss denne sesongen, men han er ung og manager Kenny Jackett skal visstnok ikke være fornøyd med feltarbeidet hans denne sesongen. 

Dermed henter altså Pompey en ny keeper - og ikke en sentral midtbanespiller eller en spiss, slik supporterne håpet på.

- Her er de beste supporterne
- Det er godt å endelig være tilbake her igjen. Den tiden jeg hadde i Pompey siste er en av de beste periodene i karrieren min, og jeg har egentlig aldri slått meg helt til ro i noen klubber etter det. Her er også de beste supporterne jeg har spilt foran i min karriere. Jeg har alltid hatt et øye med Pompey og nå er jeg her igjen med en god manager og gode spillere i klubben.

- Jeg kommer ikke her i den tro at jeg kan spasere meg til en plass som førstekeeper. Jeg må gjøre meg fortjent til den rollen, forteller Henderson til Pompeys mediekanal. 

- Hans erfaring blir viktig
Manager Kenny Jackett sier følgende om overgangen til Pompeys offisielle webside. 

- Jeg er veldig glad for å få Stephen inn. Hans erfaring blir viktig for den unge stallen vi har her når vi nå går inn i den siste tredelen av sesongen og skal jakte en topp 6-plassering. 

Henderson har kontrakt med Nottingham Forest ut 2018/19-sesongen.

Under et videointervju med Stephen Henderson etter at han hadde signert.