brandon haunstrup97Tareiq Holmes-Dennis sin skade ser ut til bli langvarig. Unggutten Brandon Haunstrup (bildet) er klar til å overta venstrebacken, men nå varsler manager Kenny Jackett at han trenger en ny venstreback.

Brandon Haunstrup er en akademispiller det har vært snakket godt om i de to årene han har vært en del av Pompeys førstelagsstall. Han har derimot fått lite spilletid grunnet Enda Stevens stabilt høye nivå i kamp etter kamp - kombinert med at han aldri var skadet eller fikk mange kort. Dermed ble det stort sett cupkamper som manager Paul Cook nedprioriterte Haunstrup fikk spille i.

LES OGSÅ: Brandon Haunstrups spillerprofil

Nå er Cook og Stevens borte, men vår nye manager Kenny Jackett har hentet en erstatter i Tareiq Holmes-Dennis på lån fra Premier League-klubben Huddersfield. Holmes-Dennis har vært god i treningskampene og startet sesongen som Jacketts klare førstevalg. Jackett er derimot klar på at Haunstrup har imponert ham og han vil gi unggutten spilletid.

Ute med kneskade i tre-fire måneder
I første serierunde skjer derimot det som ikke skal skje. Tareiq Holmes-Dennis må av banen før pause med skade. I den kampen var ikke Haunstrup på benken og Jackett valgte å flytte Drew Talbot over fra høyreback til venstreback. I ligacupen mot Cardiff tirsdag fikk derimot Haunstrup tillit fra start og han spilte hele kampen. Selv om han mest sannsynlig også får spille fra start mot Oxford i ligaen lørdag, kan Haunstrup neppe se for seg en lengre periode som førstevalg på venstrebacken.

LES OGSÅ: Tareiq Holmes-Dennis sin spillerprofil

Da det denne uka ble klart at Holmes-Dennis vil være ute i tre-fire måneder med kneskade, ble også manager Jackett sitert på at han må ut på markedet for å signere en ny venstreback. Han ønsker to venstrebeinte backer i stallen. At Gary Roberts er frigitt frigjør lønnsmidler til å hente inn en ny back. Det skjer derimot ikke før Oxford-kampen, så nå er spørsmålet om det blir Haunstrup eller Talbot som får sjansen.

Tareiq Holmes-Dennis skadet 
Tareiq Holmes-Dennis ble hentet inn på lån fra Huddersfield for å erstatte Enda Stevens - som var årets spiller i Pompey forrige sesong - på venstrebacken. Holmes-Dennis ble derimot skadet i 1. omgang i serieåpningen mot Rochdale. Nå venter et langt skadeavbrekk på backen.