fans13Nytt av sesongen er at du, som er bosatt utenfor Storbritannia og Irland, kan se alle Pompeys kamper. Her får du oppskriften.

iFollow er navnet på tjenesten som svært mange lag i Football League har knyttet seg til. Med unntak av de kampene som sendes direkte på TV-kanaler (noe som Pompeys del har dreid seg om 1-2 kamper i året de siste sesongene), kan du se samtlige seriekamper direkte. I pressemeldingen på English Football League (EFL) sine sider forteller de at denne nye streamingtjenesten gjør at utenlandske supportere av klubber i Football League nå kan følge alle lagets kamper. De som er bosatt på de britiske øyer må nøye seg med radiokommentering av kampene.

De konkluderer også med at potensialet for abonnenter er størst i USA, Canada, Australia og New Zealand, men selv om vi neppe er titusener på titusener av skandinaver som vil slå til på dette er det naturlig å tro at det er en del skandinaver også som vil betale de drøyt 1000 kronene det koster for et årsabonnement. 

Hvordan gjør jeg dette?
For å se Pompeys kamper går du inn her. Da må du registrere deg og velge pakke. En kan velge en gratisløsning. Da får en tilgang til en del videoer og artikler, men en får ikke se eller høre noen av Pompeys kamper. Da må du betale. Et "sesongkort" koster 110 pund. Da får du som nevnt se alt bortsett fra de få kampene som blir plukket ut til å gå på "vanlige" TV-kanaler.

Etter at en har laget seg en bruker, kan en eventuelt også kun kjøpe enkeltkamper. De vil stort sett ligge på 5 pund per kamp. På Pompeys iFollow-side finner en også en rekke intervjuer, videoklipp m.m. som kan glede en supporter. 

Når du har betalt får du en epost som bekrefter kjøpet. Du får også ei lenke til hvor du kan laste ned appen for å se kampene. Enten du vil hente den i Google Play eller App Store.

Deretter laster du ned appen (du får opp en oversikt over alle klubber som er med på iFollow og velger da Portsmouth), logger den inn og får full tilgang. Da er du klar til å se Pompeys kamper direkte. Undertegnede har selv gjort dette i dag og det fungerer. Det som ikke fungerer hos undertegnede er dessverre å bruke Airplay/Apple TV for å se kampen på familiens store TV i stua. Da får jeg kun lyd på TV, mens bilde er bare å se på Ipaden eller iPhonen. 

conor chaplin jubler17 

Se Conor Chaplin score for Pompey direkte på ditt nettbrett eller telefon denne sesongen.