Kapteinen forlater skuta

Tom Naylor valgte å si nei til Pompeys tilbud om ny kontrakt. I stedet følger kapteinen i Jack Whatmoughs fotspor og skal spille for Wigan kommende sesong.


NYHETER: Han var i omtrent alles øyne Pompeys beste spiller i første halvdel av sesongen. Kaptein Tom Naylor dunket inn klassemål etter klassemål og Pompey toppet League One.

Etter jul gikk det tyngre, men Naylor endte sesongen med åtte mål fra sin sentrale midtbaneposisjon. Pompey endte på 8. plass og ved sesongslutt sto Naylor som en av mange med utgående kontrakt. Pompey gikk i forhandlinger med Naylor om ny kontrakt, men partene kom ikke til enighet.

29-åringen, som kom til Pompey fra Burton for tre år siden, har nå i stedet valgt å signere for Wigan – samme klubb som også Jack Whatmough signerte for. Tydeligvis har Wigan anledning til å tilby spillerne høyere lønninger og bedre kontrakter enn Pompey.

Dermed er Tom Naylors tid i Pompey over. Han ender på 149 kamper (13) mål for Pompey.

SE OGSÅ: Tom Naylors spillerprofil

 

Vil nærmere familien sin i nord

Tom Naylor var sterkt ønsket av Mansfield, klubber hvor han startet sin karriere. Nå blir det i stedet Wigan, og dermed skal Naylor og Whatmough spille mot Pompey kommende sesong.

Naylor forteller selv Hampshire Live at han egentlig planla å bli i Pompey, men ettersom kontrakten han ble tilbudt ikke var i nærheten av det han ønsket valgte han å flytte nordover. Nærmere familien sin. Naylor og hans kone venter barn i løpet av de nærmeste månedene.

– Det har tatt tre-fire uker å lande denne avgjørelsen, men nå ser jeg fram til å flytte hjem og bo nær resten av familien min. Nå kan jeg slappe av og nyte resten av sommeren før sesongoppkjøringen starter, forteller Naylor.