Close går til Doncaster

Han har spilt i Pompey hele sitt liv. Etter nesten 200 førstelagskamper for Pompey, har Ben Close (24) skrevet under for vår divisjonsrival Doncaster. 


NYHETER: Pompey gikk i forhandlinger om ny kontrakt med fem spillere ved sesongslutt. Jack Whatmough, Tom Naylor og Ryan Williams har skrevet under for henholdsvis Wigan, Wigan og Oxford. Nå har fjerdemann også skrevet under for en annen League One-klubb i stedet for Pompey.

Ben Close er en lokal spiller som er vokst opp som Pompey-supporter og som har gått gradene i Pompeys akademi. Nå har han spilt nesten 200 kamper for førstelaget etter sin debut i 2014, men det blir ikke flere. I alle fall ikke i denne omgang.

Pompey kom ikke til enighet med Close om en ny kontrakt. I stedet har Close valgt å skrive under for Doncaster. Han var tilbudt en toårskontrakt i Pompey, men i Doncaster har Close nå skrevet under på en treårskontrakt.

SE OGSÅ: Ben Close sin spillerprofil

 

Tilbudt to år i Pompey – fikk tre år i Doncaster

Doncaster lå en stund godt plassert på tabellen forrige sesong, men endte til slutt på 14. plass. Nå har de ansatt ny manager i Richie Wellens. Han har valgt å gjøre Close til sin første signering som Doncaster-manager. Kanskje påvirket av sin assistent Noel Hunt, som spilte for Pompey i 2016/17.

– Jeg ble tilbudt en ny kontrakt i Pompey, men jeg føler at jeg trenger en ny utfordring og valgte å heller skrive under for Doncaster. Tidligere har jeg alltid tenkt at det vil være et sjokk for meg å gå til en annen klubb i Portsmouth, men nå føltes det helt naturlig selv om det var en vanskelig avgjørelse å gi seg i Pompey.

– Å spille hele karrieren for samme klubb er det nesten ikke som gjør lenger, og jeg har vært forberedt på at denne dagen ville komme. Nå ser jeg fram til en ny, stor utfordring i Doncaster, sa Close til Doncasters offisielle webside etter overgangen.

Keeper Craig MacGillivray er den eneste av de fem på utgående kontrakt som ikke har skrevet under for en ny klubb ennå, men det skal være flere klubber interessert. Det regnes ikke som sannsynlig at han blir i Pompey.