Ny mann i Cowleys trenerteam

Simon Bassey er ansatt som assisterende førstelagstrener i Pompey. 


NYHETER: Han kommer fra managerjobben i Barnet for å bli en del av Danny Cowleys trenerteam på Fratton Park. 45 år gamle Simon Bassey er ny assisterende førstelagstrener i Pompey.

– Det er fantastisk at vi har fått Simon hit til Portsmouth. Han har en veldig høy arbeidsmoral, elsker fotball og har alle kvalitetene vi så etter i et tilskudd til vårt trenerteam. Jeg, Simon og Nicky deler de samme verdiene. Vi våkner med den samme ambisjonen og sulten etter å utvikle spillerne våre.

– Han har mye erfaring og har jobbet i mange ulike roller. Han har vært manager, assistentmanager, trener, jobbet med rekruttering og jobbet som speider. Vårt fokus er å gjøre Pompey til den mest hardtarbeidende klubben, og denne ansettelsen kan hjelpe oss å oppnå det, sier hovedtrener Danny Cowley.

SE OGSÅ: Simon Basseys profil

 

Wimbledon og Barnet

Simon Bassey var midlertidig manager i Barnet på slutten av forrige sesong. Han har også to perioder bak seg som midlertidig manager i AFC Wimbledon. Han har også jobbet som trener i begge klubbene.

Som spiller spilte han blant annet for Aldershot, AFC Wimbledon og Crawley Town.

– Jeg var manager i Barnet da Danny Cowley ringte meg. Vi har snakket i flere år om å jobbe sammen, men muligheten har aldri vært der. Før nå. Da han tilbød meg en jobb her i Portsmouth, var jeg rask med å si ja. 

– Dette er en stor fotballklubb og vi har fokus på suksess både på kort sikt og lang sikt. Det er også gode eiere her som gradvis sørger for bedre fasiliteter og rammer. Jeg er også veldig glad i gamle stadioner som Fratton Park. Dette er en av stadionene i England med best atmosfære, sier Bassey til Pompeys offisielle webside.