McGee og Lethbridge forlater Pompey

Ikke overraskende forlater både keeper Luke McGee og spissen Bradley Lethbridge Pompey.


NYHETER: Luke McGee har vært vår tredjekeeper denne sesongen, og det ble faktisk ikke en eneste førstelagskamp for Pompey på han i 2019/20-sesongen. Han spilte noen kamper på lån til Bradford i League Two før Korona stoppet sesongen der, men alt i alt har det vært en svært skuffende sesong for keeperen.

McGee kom til Pompey foran 2017/18-sesongen. Han hadde da vært utlånt fra Tottenham til Peterborough sesongen før. Her ble han årets spiller. I sin første sesong for Pompey spilte han 50 kamper og var manager Paul Cooks ubestridte førstekeeper da Pompey vant League Two.

SE OGSÅ: Luke McGees spillerprofil

Sesongen etter var Cook borte og Kenny Jackett var kommet inn som ny Pompey-manager. Han foretrakk MacGillivray som sin førstekeeper. Det ble med fem kamper for McGee i 2018/19, de fleste EFL Trophy-kamper.

I 2019/20 havnet han bak både MacGillivray og Alex Bass. Det var derfor ikke uventet at han nå forlot Pompey da hans kontrakt gikk ut.

 

Scoret denne sesongen

I tillegg til McGee er også den unge spissen Bradley Lethbridge ferdig i Pompey. Han får ikke fornyet sin kontrakt etter totalt tre kamper og én scoring for førstelaget.

SE OGSÅ: Bradley Lethbridges spillerprofil

Lethbridge debuterte for Pompey da han som akademispiller fikk sjansen i en EFL Trophy-kamp i 2018/19-sesongen. Totalt ble det to kamper i den cupen den sesongen. I 2019/20-sesongen ble det ytterligere én kamp i samme cup. Da ble det også scoring på Lethbridge.

Han har likevel ikke overbevist Kenny Jackett og hans trenerteam om at han har det som skal til for å slå gjennom i Pompey. Dermed er både Lethbridge og McGee nå ferdige i Portsmouth Football Club.

Bradley Lethbridge.