Trio blir med videre

Tre av akademiguttene til Pompey har fått tilbud om et tredje år i klubben.


NYHETER: Harry Kavanagh, Alfie Stanley og Eoin Teggart (fra venstre mot høyre på bildet) har alle fått kontrakt ett år til med Pompey. De var de eneste andreårsspillerne på akademiet som fikk tilbud om et nytt år. Stan Bridgman, Liam Kelly og Ethan Robb frigis, mens Tom Bruce og Leon Pitman blir i klubben i sitt arbeid med å komme tilbake etter langvarig skade.

De tre 18-åringene har levert en god sesong for akademiet. Kavanagh og Stanley er lokale gutter fra Portsmouth, mens Teggart kommer fra Belfast i Nord-Irland. Teggart er også u-landslagsspiller for Nord-Irland.

SE OGSÅ: Eoin Teggarts spillerprofil

– De fortjener alle tre denne sjansen til å spille seg inn i Kenny Jacketts førstelagsstall. Alfie har scoret mange mål for akademiet denne sesongen, mens Harry gjorde det bra på lån hos Bognor. Eoin har allerede debutert for førstelaget, i EFL Trophy tidligere i sesongen, og hans fart og innleggsfot er noe som allerede er lagt merke til.

– Når det gjelder spillerne som frigis, vil vi følge dem opp og hjelpe dem videre på det som blir deres neste steg. Det blir interessant å se hva de gjør videre, sier akademimanager Mark Kelly.