Gikk rett inn på laget

Etter seks uker ute med skade, gikk Lee Brown rett inn på venstrebacken da han var skadefri. Manager Kenny Jackett forklarer hvorfor han vraket Brandon Haunstrup så snart Brown var spilleklar.


NYHETER: I løpet av de seks ukene Lee Brown var ute med skade, spilte Brandon Haunstrup åtte kamper på venstrebacken. Den jobben gjorde han også bra. Som The News skriver: “During that eight-game absence, Haunstrup seized ownership of the left-back role, producing a string of impressive displays.”

Før forrige helgs bortekamp mot Doncaster, ble så Lee Brown meldt spilleklar. Jackett valgte da å sette rutinerte Brown rett inn på laget.

SE OGSÅ: Lee Browns spillerprofil

 

Erfaring

Kenny Jackett innrømmer at det var jevnt i duellen mellom de to venstrebackene.

– Jeg ønsket så mye erfaring som mulig i forsvaret. Det får vi med Lee. Det var uheldig for Brandon, som ikke har gjort mye galt disse ukene, men med tanke på Lees personlighet og erfaring ble han mitt valg. 

– Jeg er glad for å kunne si at det var et vellykket trekk og det er godt å ha ham tilbake. Jeg synes vi har to gode venstrebacker i Lee og Brandon, sier Jackett.

 

Skuffet Haunstrup

Da Pompey spilte siste kamp i EFL Trophy borte mot Oxford tirsdag, stilte Pompey et ungt og urutinert lag. Da startet Haunstrup som midtstopper, mens enda yngre Joe Hancott fikk starte på venstrebacken.

Kampen var Haunstrups 48. førstelagskamp for Pompey. 22-åringen fra Waterlooville begynner dermed å få litt erfaring også han, men er altså et andrevalg på venstrebacken når Jackett har fullt mannskap.

– Brandon ønsker å spille fulle sesonger, for det er det han har savnet. Men han kan ikke annet enn å fortsette å jobbe hardt og være klar når han får sjansen. Han var skuffet over å ikke få spille mot Doncaster, men han tok det profesjonelt, forteller Kenny Jackett.

SE OGSÅ: Brandon Haunstrups spillerprofil

Brandon Haunstrup klarte seg bra på venstrebacken de ukene Lee Brown var ute med skade.