Vurderer å hente Bogle permanent

Det er delte meninger om hvor bra han var på lån i Pompey denne våren, men ifølge The News vurderer Kenny Jackett å hente Omar Bogle permanent i sommer.


NYHETER: 14 kamper og 4 scoringer ble fasiten på Bogle, som ble hentet på lån fra Premier League-klubben Cardiff i januar. Det var håp om at dette var spissen som skulle skyte oss til Championship, men til tross for en fin start skulle det ikke bli slik.

Store og sterke Bogle er en håndfull for alle forsvarsspillere, men Cardiff skal være veldig villige til å la ham gå selv om de nå har rykket ned til Championship. Pompey skal temmelig sikkert hente inn en spiss i sommer, og nå mener The News å vite at Kenny Jackett vurderer å hente Bogle permanent til Fratton Park.

SE OGSÅ: Omar Bogles spillerprofil

 

Slet med tre ulike skader i Pompey

Det skal sies til Bogles forsvar at han slet med ulike skader i løpet av den halve sesongen han var i Pompey på lån. Han var ute med skade i både hamstring, kne og lysk i løpet av de drøyt fire månedene han var utlånt.

– Cardiff er nede i Championship igjen nå, men vi vil vurdere å hente Omar tilbake om det er mulig. Vi må også vurdere om det er mulig for oss å få ut det potensialet vi har sett i ham. 

– Han hadde en frustrerende periode med skader hos oss, men vi trenger å forsterke oss og få mer konkurranse om plassene både når det gjelder nier- og tierrollen, sier Jackett til The News.

Bogle har ett år igjen av sin kontrakt med Cardiff. I tillegg til Bogle, linkes Pompey til Ipswich-spiss Ellis Harrison og MK Dons-spiss Chuks Aneke.

LES OGSÅ: Ingen har slått til

Under video av straffemissen til Bogle mot Barnsley – en miss mange ikke glemmer. Med scoring der, kunne det fort blitt direkte opprykk på oss i 2018/19.