Må bruke sommeren på opptrening

Brandon Haunstrup måtte stå over sesongens siste kamper grunnet kneskade. Nå håper venstrebacken å bli spilleklar til oppstarten av 2019/20-sesongen.

NYHETER: Lee Brown har etablert seg som et like soleklart førstevalg på venstrebacken som Enda Stevens var for to år siden. Egenproduserte Brandon Haunstrup fikk en del spilletid som venstreback i 2017/18, i en sesong hvor vi hadde mange forskjellige venstrebacker, men har denne sesongen spilt annenfiolin. Det har blitt kun tolv førstelagskamper for Haunstrup denne sesongen – de fleste av dem i ulike cuper.

Da Lee Brown var skadet før semifinale play-off mot Sunderland, var det ventet at Haunstrup ville få sjansen i den svært viktige kamper. Dessverre for Haunstrup skadet han derimot kneet. Dermed var sesongen over, og han ville heller ikke kunnet vært med til Wembley i en eventuell play-off-finale.

SE OGSÅ: Brandon Haunstrups spillerprofil

 

Holder Whatmough med selskap i sommer

22-åringen, som har ett år igjen av sin kontrakt med Pompey, må i stedet bruke sommeren på opptrening for å være klar til 2019/20. Han får selskap av Jack Whatmough, som også har gått gradene via akademiet. Whatmough er derimot ikke ventet å være aktuell for førstelagsspill igjen før i januar.

SE OGSÅ: Jack Whatmoughs spillerprofil

– Brandons skade er ikke så alvorlig som Jacks, og vi håper Brandon er klar til sesongstart. Men det er fint for dem begge to å ha selskap av en lagkamerat når de skal gjennom en sommer med opptrening. 

– Brandon har en leddbåndskade som gjør at han må bruke kneskinne nå, men så langt viser han bra framgang og er i rute, kommenterer Bobby Bacic, hovedfysioterapeut hos Pompey, til The News. 

Brandon Haunstrup.