Ute i mange uker

Om det ikke var ille nok å tape for Gillingham, ble også en av våre stabile forsvarsspiller skadet.


NYHETER: Like etter at Pompey hadde gjort sine tre bytter, ble høyreback Nathan Thompson liggende. Han måtte hjelpes av banen og Pompey måtte spille med ti mot elleve i 15 minutter – i en periode der Pompey presset på for utligning. I stedet for å få utligning, mistet Pompey sin dominans og det endte med at Gillingham økte til 2-0 like før slutt.

I går kom nyheten om at skaden til Thompson ikke er av det kortvarige slaget. Vi må klare oss uten den stabile og offensive høyrebacken i en lang rekke kamper.

SE OGSÅ: Nathan Thompsons spillerprofil

Hamstringskade

The News melder at det er snakk om en hamstringsskade i venstre bein og at skaden vil holde ham på sidelinjen i mange uker.

– Han er definitivt ikke med mot Fleetwood på lørdag og slik det ser ut nå blir det mange uker uten Nathan. Heldigvis har vi god bredde i spillerstallen, sier manager Kenny Jackett.

Det er Anton Walkes som er den sannsynlige erstatteren for Thompson. Han spilte også høyreback da Thompson var skadet noen kamper i starten på sesongen. Walkes har derimot ikke vært like god som Thompson i år, og den tidligere Tottenham-spilleren har vært en liten skuffelse etter sommerens overgang.

SE OGSÅ: Anton Walkes’ spillerprofil

Nathan Thompson har spilt 21 kamper for Pompey denne sesongen og han har vært manager Jacketts førstevalg på høyreback i alle kampene han har vært spilleklar. Han har blitt trukket fram i lokalpressen som en av spillerne på Pompey-laget som også vil holde Championship-nivå om Pompey skulle rykke opp denne sesongen. Kontrakten hans går derimot ut ved sesongslutt, og med en forholdsvis langvarig skade nå er hans framtid usikker.

Nathan Thompson måtte hjelpes av banen mot Gillingham.