Ny dato for toppkampen

Pompeys bortekamp mot Luton har fått ny dato.


NYHETER: Pompey og Luton er i skrivende stund nummer 1 og 2 på League One-tabellen. Lørdag 5. januar skulle de møttes på Kenilworth Road, Luton Towns hjemmebane, til kamp om seriepoengene. Som kjent møttes de på Fratton Park i første serierunde – en kamp hvor Pompey noe heldig vant 1-0.

Nå blir det i stedet 3. runde FA-cup på både Pompey og Luton – mot henholdsvis Norwich og Sheffield Wednesday. Dermed utsettes toppoppgjøret. Ny dato har vært uklar siden trekningen, men i dag presenterte Pompeys offisielle webside den nye datoen for kampen.

Tirsdag 29. januar

Tirsdag 29. januar klokka 20.45 skal Luton-Pompey spilles. Dette under forutsetning at ingen av lagene går videre til 4. runde i FA-cupen og settes opp med TV-kamp søndagen eller mandagen like før.

SE OGSÅ: Pompeys terminliste 2018/19