christian oxlade-chamberlain99Christian Oxlade-Chamberlain fortsetter karrieren i Notts County.

 

Det ble med én kamp for førstelaget for talentfulle Christian Oxlade-Chamberlain. Lillebroren til Liverpool-spiller Alex har vært ung og lovende, men han har aldri fått sitt gjennombrudd på Pompeys førstelag. Den ene obligatoriske Pompey-kampen han fikk kom i en cupkamp.

SE OGSÅ: Christian Oxlade-Chamberlains spillerprofil

Han signerte en ettårskontrakt med Pompey som proff sommeren 2017. Den gikk ut ved sesongslutt 2017/18 og det ble signalisert at han ville få en ny ettårskontrakt i sommer. Da han brakk beinet like før sesongslutt ble derimot dette satt på is. Beskjeden skal ha vært at han måtte vise at han var tilbake igjen før det ble signert ny kontrakt. Nå blir det ikke mer venting. Notts County tilbød Oxlade-Chamberlain kontrakt og 20-åringen slo til. Dermed er det for League Two-klubben Notts County han vil spille fotball når han er tilbake fra skaden sin.

- Jeg forstår det slik at manageren (Kevin Nolan) ble oppmerksom på meg da jeg spilte på utlån for Oxford City i FA-cupen mot Notts County forrige sesong. Nå ønsker han større konkurranse på høyrebackplassen.

- Jeg har alltid tidligere spilt sentralt på midtbanen eller på kanten. Forrige sesong var første gang jeg ble brukt på høyreback og jeg likte det veldig godt. Jeg liker begge deler av spillet - både det å forsvare seg én mot én og den offensive delen. Det tok meg litt tid å venne meg til tanken å forlate Portsmouth, men jeg tror det er bra for meg å ta en ny utfordring og komme meg ut av komfortsonen nå, sier Oxlade-Chamberlain til Notts County sin offisielle webside.

christian oxlade-chamberlain98 
Christian Oxlade-Chamberlain er yngre bror av Liverpools Alex.