dan smith100To av Pompeys unggutter skal få førstelagsfotball i Bognor Regis Town i høst.

 

De har begge sittet på benken for Pompeys førstelag i 2017/18-sesongen, men verken Dan Smith eller Bradley Lethbridge har fått sin førstelagsdebut for Pompey ennå. Nå skal de to tenåringene få førstelagserfaring på utlån til Bognor Regis Town, hvor de tidligere Pompey-spillerne Chad Field og Calvin Davies allerede spiller.

SE OGSÅ: Dan Smiths spillerprofil

Smith er en anvendelig spiller som har blitt brukt mest som spiss i sommer. Han står derimot oppført som midtbanespiller på Pompeys webside og han regnes som en del av førstelagsstallen denne sesongen. Han har derimot ikke fått profesjonell kontrakt ennå. Han har derimot fått et tredje år tilknyttet akademiet.

I sommer har han scoret totalt fire mål for oss i treningskamper mot lag fra utenfor ligasystemet. Han er først og fremst en meget god dribler, men scoringene hans har vist at han er en spiller med flere kvaliteter. 

- God avtale for alle parter
Bognor Regis Town hadde et stort problem med å score nok mål forrige sesong, og de skal være svært fornøyd med å ha sikret seg ikke bare Dan Smith, men også akademispissen Bradley Letbridge. 

- Både Dan og Bradley har en høy stjerne i Pompeys trenerteam og vi er veldig glade for at vi nå kan ønske dem velkommen til vår klubb. 

- Pompey har et sterkt ønske om at spillerne skal få spille regelmessig førstelagsfotball på et så høyt nivå som mulig. Dette er en avtale som er god for alle parter. Spillerne får den spilletiden og erfaringen de trenger, mens vi får glede av deres talent, sier manager for Bognor Regis Town, Jack Pearce.

dan smith
Dan Smith i aksjon mot Moneyfields i sommer.