kal naismith jubler10For ett år siden var han toppscorer på Pompey-laget som vant League Two. Nå sier Kal Naismith farvel til Pompey.

 

Han fikk ingen god start på sin karriere i Pompey, Kal Naismith, men etter hvert fikk han tillit og han ble vår toppscorer da vi vant League Two i 2016/17. Da Paul Cook forlot Pompey til fordel for Wigan, var det snakk om at Cook ønsket Naismith med seg. Han ble derimot, men det ble aldri noen kjempesesong på Naismith i League One under Kenny Jackett i 2017/18. Han scoret tre mål på totalt 30 kamper (flere av dem som innbytter), og var også skadet deler av sesongen.

SE OGSÅ: Kal Naismith sin spillerprofil

Det ble tidlig i vår signalisert at Pompey ønsket å forlenge kontrakten med Naismith, og det har også kommet fram at det har vært forhandlinger mellom partene. Når det nå ved sesongslutt ennå ikke var kommet til enighet mellom partene, tok Naismith selv beslutningen om å forlate Pompey. 

- Alle gode ting har en ende. Det har vært tre utrolige år for meg i Portsmouth. Jeg kommer alltid til å se tilbake på tiden min her med mange gode minner. Denne klubben har uten tvil gitt meg de største øyeblikkene i min karriere. Det var selvsagt stort for meg å debutere for Rangers - klubben jeg holdt med som guttunge - men å vinne League Two med Pompey forrige sesong var noe helt spesielt.

 

Under ser dere videoen av de 15 målene Kal Naismith scoret da han ble Pompeys toppscorer i 2016/17-sesongen