– Er ønsket med videre på Fratton Park

Tino Anjorin skal være ønsket tilbake i Pompey neste sesong. Det ønsker også spilleren selv.


NYHETER: Den unge Chelsea-spilleren gjorde sine saker bra på Pompeys midtbane denne sesongen, men han var skadet og utilgjengelig store deler av sesongen. Dermed endte han på 14 kamper (2 mål).

Han viste likevel nok til at Pompey skal ønske å hente ham tilbake på nytt lån når det blir Championship-fotball neste sesong. Det er lokalavisa The News som har kilder i klubben som melder dette.

Avisa mener også å vite at en avtale som er aktuell går ut på at Pompey betaler en stor del av lønna 22-åringen har i Chelsea om de får han på lån, men skulle han bli langtidsskadet igjen går den delen Pompey betaler vesentlig ned. Pompey har derfor lite å tape på å eventuelt hente midtbanemannen tilbake.

Anjorin kan spille både i en av de to dype midtbanerollene og i en av de tre offensive i Mousinhos 4-2-3-1-formasjon.

SE OGSÅ: Tino Anjorins spillerprofil

 

Tino Anjorins kommentarer

«I wanted to play for the team and to be able to say that I had played 40 games. It wasn’t possible. I accepted it in January, I had to come back and try to just do better, if I could help the team in any way, I would – and I feel I played well when I returned.

One thing that injuries have taught me is you can never predict the future. I will see what happens in the summer.

I would definitely like to come back. Every time I stepped out onto that pitch I absolutely loved it, the roar of the crowd, this group of players, the staff, this is an unbelievable club. I have a year left on my contract, it’s out of my hands, that’s why I feel I don’t know anything about my future. Football moves so fast as well, anything can happen.”

Tino Anjorin slet dessverre med skader store deler av sesongen.