Supporterfavoritten alle vil ha tilbake

Alex Robertson var en stor hit på utlån fra Manchester City denne sesongen. Etter en fin avskjedsmelding til Pompey på Twitter, tviler mange på at han returnerer til Fratton Park.


NYHETER: Pompeys sportsdirektør Richard Hughes har senest denne uka fortalt lokale medier at Pompey er interessert i å få Alex Robertson tilbake neste sesong, men at de neppe vet om det er mulig før sent i sommer.

Samtidig er det mange, deriblant lokalavisa The News, som tolker Alex Robertson sin melding på Twitter/X (se hele meldingen lenger nede i artikkelen) som en avskjed til Pompey. Her forteller den unge midtbanespilleren at det var er glede å spille for Pompey og at han ønsker alle det beste videre.

Australske Robertson var på lån i Pompey fra Manchester City hele 2023/24-sesongen. Han var så god den første halvdelen av sesongen at andre Premier League-klubber ble rapportert å være interessert i å hente 21-åringen (født 2003).

Robertson ble i Pompey, men dessverre ble han langtidsskadet og endte med 27 kamper (1 mål) for Pompey.

SE OGSÅ: Alex Robertsons spillerprofil

 

Her er Robertsons tweet: