Skal ut på landslagsoppdrag

Tre Pompey-spillere skal ut på landslagsoppdrag kommende uke. Det betyr at Pompeys neste seriekamp er først langfredag.


NYHETER: Pompey slo Peterborough borte i helgen. Lørdag 23. mars skulle Pompey egentlig møtt en annen utfordrer i toppen, Barnsley, hjemme på Fratton Park.

På grunn av at tre Pompey-spillere er innkalt til landslagsoppdrag, har Pompey valgt å benytte seg av muligheten til å utsette kampen. Kampen skal i stedet spilles tirsdag 16. april. Det betyr at den blir spilt som sesongens tredje siste kamp.

Det betyr også at Pompeys neste kamp er bortekampen mot Wycombe langfredag 29. mars.

SE OGSÅ: Terminlisten 2023/24

 

Australia, Nord-Irland og Jamaica

Kusini Yengi (bildet over) scoret to mot Burton i 2-1-seieren tirsdag og ble igjen matchvinner med kampens eneste mål mot Peterborough lørdag. Nå skal han ut på landslagsoppdrag for Australia.

Torsdag 21. mars og tirsdag 26. mars skal Australia spille to kamper mot Libanon. Dette er kvalifiseringskamper til VM.

Paddy Lane (bildet nederst i artikkelen) er tatt ut i Nord-Irland sin landslagstropp til de to privatlandskampene mot Romania (fredag 22. mars) og Skottland (tirsdag 26. mars).

I tillegg til disse to er Myles Peart-Harris kalt inn i Jamaicas U23-tropp. Abu Kamara er på såkalt standby for Englands U20-landslag.

Paddy Lane har hatt en fantastisk sesong. Mot Peterborough i helgen sto han over på grunn av sykdom. Kommende uke reiser han på landslagsoppdrag med Nord-Irland.