Ferdig i Pompey

Ryan Tunnicliffe var ute i kulden helt til John Mousinho ble ny hovedtrener. Nå har Mousinho valgt å frigi både Tunnicliffe og forsvarsspiller Kieron Freeman.


NYHETER: De to rutinerte spillerne, på bildet fotografert sammen med Martin Grimstvedt, Øyvind Velde og Joakim Ellingsen i september, er begge ferdige i Pompey.

Når det gjelder Tunnicliffe var det noe overraskende med tanke på at han har fått en del spilletid i vår av Mousinho, men samtidig må det ut en del spillere om Pompeys nye hovedtrener skal få satt sammen sin egen spillerstall.

Totalt ble det 37 kamper for Pompey denne sesongen, 30 av dem (1 mål) i serien. Det skal sies at mange av disse var som innbytter.

Tunnicliffe fikk en veldig god start på sin Pompey-karriere, men ble så skadet og havnet etter hvert helt ute i kulden under Danny Cowley. Da John Mousinho overtok ble det mer spilletid igjen på den 30 år gamle midtbanespilleren, men Tunnicliffe har tydeligvis ikke vist nok til å overbevise Mousinho om at han en å satse videre på.

Tunnicliffes kontrakt med Pompey gikk ut nå ved sesongslutt. Pompey hadde opsjon på forlengelse med ytterligere ett år, men valgte altså ikke å benytte seg av den muligheten.

SE OGSÅ: Ryan Tunnicliffes spillerprofil

 

Spilte kun én seriekamp denne sesongen

31 år gamle Kieron Freeman er også ferdig i Pompey. Det kom ikke som en overraskelse på noen. Den rutinerte forsvarsspilleren har vært svært skadeplaget etter at han kom til Fratton Park for andre gang i sin karriere.

På sitt beste en god spiller på dette nivået, men å frigi veteranen er en beslutning alle Pompey-supportere forstår.

Etter 25 kamper for Pompey i 2021/22-sesongen, ble det kun sju kamper denne sesongen. Av disse var det kun én ligakamp.

Freemans kontrakt med Pompey gikk ut nå ved sesongslutt. Pompey hadde opsjon på forlengelse med ytterligere ett år, men valgte altså ikke å benytte seg av den muligheten.

SE OGSÅ: Kieron Freemans spillerprofil

Kieron Freeman.