Fikk sine kontrakter forlenget

Connor Ogilvie er en av tre Pompey-spillere som har fått sine Pompey-kontrakter forlenget med ett år.


NYHETER: Ingen overraskelse at anvendelige Connor Ogilvies kontrakt ble forlenget. Forsvarsspilleren med den gode venstrefoten har også vist seg målfarlig på dødballer og lever gode kamper uke etter uke. Han kan også spille både venstreback, midtstopper og midtbane.

Denne sesongen ble det 46 kamper og fem mål på Ogilvie, alle fem målene kom i serien. Ingen tvil. Denne mannen ønsker vi fortsatt å se i Pompey. Han ble også nummer tre i The News og Venner av Pompey sin kåring av årets spiller.

SE OGSÅ: Connor Ogilvies spillerprofil

 

Oluwayemi fortsetter også

Noe mer overraskende er det nok at vår andrekeeper Josh Oluwayemi også har fått forlenget sin kontrakt med ett år. Han fikk faktisk ni kamper for Pompey denne sesongen, fire av dem i serien, men han gjorde en del tabber som førte til mål.

John Mousinho ser tydeligvis likevel et potensial i ham, for Oluwayemi blir med videre. Neppe som førstekeeper, men 22-åringen blir nok vår andrekeeper også i 2023/24-sesongen.

SE OGSÅ: Josh Oluwayemis spillerprofil

 

Fikk sin debut fra start

At Harry Jewitt-White fikk forlenget sin kontrakt var ikke overraskende, men likevel gledelig. Endelig har vi en ung lokal gutt som går gradene og ser ut til å kunne ta det neste steget. Det er en stund siden sist.

Jewitt-White fylte 19 år i vår og fikk sine to første seriekamper for Pompey i vår. Hjemme mot Accrington Stanley fikk midtbanespilleren også spille fra start.

Nå har han proffkontrakt ut 2023/24. Forhåpentligvis får han enda mer spilletid neste sesong.

SE OGSÅ: Harry Jewitt-Whites spillerprofil

Harry Jewitt-White.