2021-22: Opptakt Bristol City – Portsmouth (treningskamp)

En viktig test mot en god motstander.

Seriestarten nærmer seg, og Pompey må begynne å finne formen. Etter at treningskampene mot Crystal Palace og Gosport måtte avlyses, av ulike grunner, blir kampen mot Championshiplaget ekstra viktig for manager Danny Cowley. Han skal både finsikte de mange prøvespillerne og begynne å spille inn en startellever. Alvoret begynner 7. august borte mot Fleetwood og da må de viktigste eksperimentene være avsluttet.

 

Situasjonen hos Pompey:

Pompey har nettopp avsluttet et treningsopphold på St Georges Park og har ifølge Cowley fått trent godt under gode forhold.

Portsmouth har hentet venstreback Brandon Mason på lån fra Coventry, og han er aktuell til dagens kamp. Mason har spilt 46 kamper for Coventry med har også erfaring fra høyt nivå i sin tid i Watford, blant annet to kamper i Premier League tilbake i 2017. Mason er bare 23 år og bør være en habil konkurrent til Lee Brown.

Pompey må klare seg uten Paul Downing, Gavin Bazunu, Michael Jacobs og Liam Vincent. Sistnevnte er antagelig på vei ut på lån. Til gjengjeld er Lee Brown og Reeco Hackett- Fairchild tilgjengelig igjen.

 

Bristol City FC:

The Robbins kommer fra et treningsopphold på Loughborough University utenfor Leicester. Der har de blant annet møtt skotske Celtic i treningskamp, og det oppgjøret endte 0-0. Laget til Nigel Pearson endte på 19. plass i Championship forrige sesong, og ønsker nok å sikte høyere denne sesongen. De serieåpner mot Blackpool om 3 uker.

Kampen kan by på et gjensyn med Cameron Pring, som vi hadde på lån forrige sesong, ellers er det høyst usikkert hvilke 11 som starter kampen for hjemmelaget.

 

Det forrige oppgjøret lagene imellom var 3. runde i FA-cupen forrige sesong. Den kampen endte med 2-1 til Bristol City. Callum Johnson scoret for Pompey mens Famara Diédhiou og Chris Martin – ikke han i Coldplay – scoret for hjemmelaget.

 

Husk at du kan streame kampen gjennom the Robins hjemmeside. Det koster 10 pund

https://bristolcitypayments.streamamg.com/account/register/step1