2021-22: Bristol City – Portsmouth 3-3 (treningskamp)

Prøvespillerne imponerte mest mot Championship-motstand.


Bristol City og Portsmouth hadde på forhånd avtalt at kampen skulle vare i 90 + 30 minutter, og det ble en kraftprøve i varmen for de to lagene som begge er inne i en tøff treningsperiode. Likevel ble det en fartsfylt kamp med hele 6 mål. Begge lag gjorde mange bytter, og en spiller byttet til og med lag. Da Lee Brown måtte ut med skade dro hjemmelagets Marlee Francois på seg en blå trøye og steppet inn for ham. Utrolig nok ble det den samme Francois som scoret kampens siste mål – for Pompey – og dermed forhindret sitt eget lag fra å vinne kampen.

Manager Danny Cowley var godt fornøyd med kampen – og særlig med prøvespiller Gassan Ahadme. Norwichspilleren med marokkansk pass har imponert voldsomt med sine 7 mål på 3 kamper, og ble i kveld signert på en ettårig leieavtale.  Han vil gi Ellis Harrison og John Marquis kamp om en plass på laget.

En strek i regningen var at Lee Brown måtte ut med skade. Det er ikke klart enda hvor alvorlig det er. Når serien starter kan vi ikke regne med å få låne en venstreback av motstanderlaget, så da er det å håpe at Brandon Mason eventuelt kan steppe inn.

I kveld meldes det også at den unge angriperen Jayden Reid har skrevet under på en ettårskontrakt, med opsjon på et år til. Reid kommer fra Birmingham, hvor han har fått lite spilletid, og må regnes som en mann for fremtiden heller enn en som går rett inn på laget.

 

Les den offisielle kamprapporten her:

https://www.portsmouthfc.co.uk/matches/fixtures/first-team/202122/july/bristol-city-vs-portsmouth-on-20-jul-21/

 

Les hva manager Cowley mente om kampen her:

https://www.portsmouthfc.co.uk/news/2021/july/progress-pleases-cowley/