To treningskamper avlyst

Pompey ble først oppgitt over at Crystal Palace avlyste en av avtalt treningskamp fredag. Nå har Pompey selv avlyst en avtalt treningskamp mot Gosport kommende onsdag.


NYHETER: Pompey har den siste uken vært på treningsleir på FAs anlegg St George’s Park. Der skulle de fredag spilt treningskamp mot Premier League-laget Crystal Palace.

Palaces nye manager Patrick Vieira hadde opprinnelig godkjent den allerede avtalte treningskampen, men forrige mandag ringte Palace sin sportsdirektør Dougie Freedman Pompey for å informere om at Palace trekker seg fra kampen.

Årsaken skal ifølge Pompeys hovedtrener Danny Cowley være at de sliter med en del skader, samt spillere som ikke er kommet tilbake fra landslagsoppdrag. Cowley forteller The News at dette var veldig ugunstig for Pompey, spesielt med tanke på at de har en rekke prøvespillere de gjerne vil se mer av.

Det ble forsøkt å finne ny motstander fredag, uten hell. Pompey sier seg likevel fornøyd med treningsleiren.

SE OGSÅ: Terminlisten, inkludert sommerens treningskamper

 

Frustrerte naboklubben

I morgen tirsdag spiller Pompey treningskamp borte mot Bristol City. Den går som planlagt og kan faktisk også ses via Bristol Citys klubb-TV, Robins TV (koster penger).

EKSTERN LENKE: Robins TV

Dagen etter, onsdag 21. juli, skulle Pompey spilt mot vår naboklubb Gosport Borough. Den er nå avlyst. Årsaken er at Pompey skulle brukt en rekke akademispillere i den kampen. På grunn av en pågående etterforskning – der noen av Pompeys akademispillere er mistenkt for å ha sendt rasistiske meldinger i sosiale medier – ser Pompey seg nødt til å avlyse kampen.

Det ble naturlig nok dårlig mottatt av Gosport, som har den årlige treningskampen mot Pompey som en av sine største inntektskilder i året.

Pompey skriver på sin webside at de beklager dette og at de vil samarbeide med Gosport for å se på mulighetene for å spille denne kampen på en senere dato.