Ser fram til fullsatt Fratton Park i 2021/22

Manager Danny Cowley gleder seg over nyheten om at det blir tillatt med fullsatte tribuner når 2021/22-sesongen starter.


NYHETER: Danny Cowley overtok som hovedtrener for Pompey i mars. Han har ennå ikke opplevd å spille foran tilskuere på Fratton Park.

Det var ventet at det ville bli lov med noen tusen tilskuere til seriestart, men denne uka kom nyheten fra statsminister Boris Johnson om at det blir tillatt med full kapasitet på fotballbanene i England igjen.

– Dette høres utvilsomt ut som gode nyheter fra regjeringen, og vi beveger oss utvilsomt i rett retning nå. Alle kjenner betydningen av supporterne for denne fotballklubben. Jeg tror ingen klubber i League One har savnet fansen så mye som Pompey.

– Jeg har møtt mange supportere i gatene i Portsmouth og jeg har hatt mange gode samtaler med dem. Å se dem tilbake på kamper igjen, vil bli helt fantastisk. Vi ønsker at de skal få se et lag de kan være stolte av, kommenterer Cowley i et intervju med Pompeys offisielle webside.

 

Fornøyd med sesongoppkjøringen

Han har hatt spillerne på treningsfeltet i ei drøy uke nå, og han liker det han ser.

– Det har vært veldig positivt og jeg er godt fornøyd med spillernes holdning og arbeidsmoral. Sesongoppkjøringen er alltid utfordrende og vi har kjørt spillerne hardt, men de har taklet det bra. 

– Vi har også jobbet mye med organiseringen og hvordan vi skal presse. Vi ønsker å spille rask angrepsfotball, og da vil en nødvendigvis miste ballen av og til, men vi vil jobbe hardt for å vinne ballen kjapt tilbake igjen da, sier Cowley.

 

– Fortsatt en stor jobb å gjøre med spillerrekruttering

Han har signert fem nye spillere siden sesongslutt, men Danny Cowley vet han trenger flere forsterkninger før sesongen starter.

– Vi har fortsatt en stor jobb å gjøre når det gjelder spillerrekruttering. Nå kjenner vi nivået vi skal spille på godt og vi vet hva som kreves for å spille for Portsmouth. Det gjelder å finne spillere som kan levere dette. 

– Det er flere spillere på prøve hos oss nå, og vi ser fram til å se dem i aksjon i de neste par kampene. Da vil vi evaluere dem og ta avgjørelser på om dette er spillere vi ønsker å signere eller ikke.

SE OGSÅ: Terminlisten 2021/21