Ønsker å hente White tilbake

Han fikk kun tre kamper fra start på en halv sesong, men Danny Cowley skal ønske å hente Harvey White tilbake på et nytt lån fra Tottenham.


NYHETER: Det ble 22 kamper, 21 i serien, for Harvey White i Pompey-drakten etter at han kom på lån fra Tottenham i januar. Han scoret også ett mål, kampens eneste i 1-0-seieren borte mot Oxford.

Kun tre av disse 22 kampene var fra start. White var stort sett på benken og fikk innhopp i 2. omgang.

Til tross for at verken Kenny Jackett og Danny Cowley ga White særlig mye spilletid, skal Pompey nå ønske å hente unge White tilbake neste sesong. The News skriver at Cowley-brødrene ønsker å låne den 19 år gamle midtbanespilleren også i 2021/22.

SE OGSÅ: Harvey White sin spillerprofil

 

33 minutter per kamp forrige sesong

Selv om White kun spilte tre kamper fra start, sitter også de fleste supportere igjen med et godt inntrykk av White. Han er liten, men han er meget god med ball og har en strålende venstrefot.

Om White og Tottenham ønsker et nytt opphold på Fratton Park er en annen sak. I gjennomsnitt spilte han 33 minutter per kamp. Sannsynligvis ønsker både White og Tottenham en form for forsikringer om at det blir mer spilletid på han kommende sesong. White er nå i en alder hvor han trenger førstelagsfotball og Tottenham skal fortsatt ha troen på at han blir en førstelagsspiller for dem.

Harvey White (t.h.) jubler sammen med Ronan Curtis etter sin matchvinnerscoring i 1-0-seieren borte mot Oxford i vår.