Tidenes yngste Pompey-spiller forlater Fratton Park

Joe Hancott vurderte å legge opp i fjor, men etter at hans kontrakt med Pompey gikk ut i mars har han bestemt seg for å fortsette karrieren likevel.


NYHETER: Joe Hancott er en spiller de som følger Pompey har hørt i årevis. Det er snart fire år siden han debuterte på førstelaget i en EFL Trophy-kamp mot Fulham, men det ble kun tre kamper i Pompey for venstrebacken.

Han har vært i Pompey siden han var ni år gammel og da han debuterte mot Fulham 16. august 2017, ble han tidenes yngste Pompey-spiller på førstelaget. Han var da 16 år og 161 dager gammel. Den tidligere rekordholderen var Gary O’Neil.

SE OGSÅ: Joe Hancotts spillerprofil

 

Skadeforfulgt

Det var store forventninger til Joe Hancott, som fortsatt bare er 20 år, men skader har ødelagt veldig mye for den offensive backen.

– Jeg skal innrømme at jeg slet mentalt mens jeg gikk skadet i Pompey. Det var så frustrerende. Jeg måtte blant annet gjennom to operasjoner og det var perioder hvor jeg vurderte å legge opp.

– Men nå har jeg bestemt meg for å skrive under for Bognor Regis Town, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har snakket med spillere som har vært her tidligere og jeg har også vært her på lån. Det er motiverende at flere spillere har fått seg overganger til klubber på høyere nivå etter å ha spilt for Bognor Regis Town, forteller Hancott til The News.

Hancott bor på Isle of Wight og har fått seg jobb som kroppsøvingslærer på en skole der. Han skal kombinere jobben med å spille for Bognor Regis Town.

 

– Hos oss kan han fortsette sin utvikling

– Vi er veldig glade for å ønske Joe velkommen til klubben. Han er fortsatt en veldig lovende spiller og vi føler oss trygge på at vi kan hjelpe han videre i sin karrière. Hos oss kan han fortsette sin utvikling. , sier Bognor-manager Jack Pearce til Bognor Regis Observer.

– Jeg husker Joe var en klasse over alle på banen da han debuterte for oss da han var her på lån for to år siden. Nå er han motivert av at Ethan Robb har fått en overgang til Brentford i toppen av Championship etter å ha spilt for oss. Det er også en påminnelse til alle i fotballen. Om en ikke får profesjonell kontrakt med en klubb, skal en ikke gi opp drømmen sin, kommenterer Robbie Blake, som tidligere var i trenerteamet til Paul Cook i Pompey, men nå er trener i Bognor Regis Town.